Törley: 9 érem egy versenyen!
A Törley cégcsoport minden nevezett termékével érmet nyert a XIV. Országos Takarékszövetkezeti Borversenyen.
Budapesten április 3-4. között, 14. alkalommal került megrendezésre az Országos Takarékszövetkezeti Borverseny. A borok bírálói ez évben is a szakma legjobbjai közül kerültek ki, neves borászok, nemzetközileg is elismert szakemberek. Összesen 151 érmet osztottak ki (1 nagy arany, 34 arany, 41 ezüst és 75 bronz).
Ezen a rangos versenyen idén aranyérmet szereztek a Hungaria Irsai Olivér Doux, a 2009-es évjáratú François President Pinot Noir Rosé Brut és a Chapel Hill Sparkling Chardonnay Brut pezsgők.
Ezüstéremmel tűntették ki a Hungaria Grande Cuvée Brut pezsgőt, valamint a 2008-as évjáratú György-Villa Collection Villányi Cabernet Sauvignon bort.
Bronzérmes lett, a 2011-es évjáratú György-Villa Collection Etyeki Sauvignon Blanc és Pázmándi Juhfark, valamint a 2009-es évjáratú György-Villa Collection Pázmándi Syrah és a 2011-es évjáratú Szent István Korona Etyek-Budai Irsai Olivér.
Hungaria Irsai Olivér Doux
Jellemzői: egyedi, muskotályos illat és ízvilág. Nagyszerű kísérője friss gyümölcsökből készült gyümölcssalátáknak, desszerteknek.
François President Pinot Noir Rosé Brut 2009
Színe a hamvas őszibarackot idézi. Illatában egyszerre jelentkezik az eper és a cseresznye, valamint a hosszú érlelésből eredő enyhén élesztős illat. Minden alkalomra ajánlható.
Chapel Hill Sparkling Chardonnay Brut
Klasszikus Chardonnay fajtából készült pezsgő, nagyon jól érezhetőek benne a különféle gyümölcsökre emlékeztető ízek és zamatok. Kellemesen krémes jelleggel bír, színe leginkább az aranyhoz hasonlítható. Sajtkrémmel sült csirkével szépen harmonizál. Nemzetközileg is elismert pezsgő, számos külföldi borversenyen bizonyított már. Ideális fogyasztási hőmérséklete 6-8 °C.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Lidl bemutatta tizedik, jubileumi szakácskönyvét
A Lidl bemutatta 10. szakácskönyvét, amely közel 4 millió megjelent…
Tovább olvasom >Magyar női vízilabda támogatója lett a Helia-D
Együttműködési megállapodást jelentett be a Helia-D és az UVSE Vízilabda…
Tovább olvasom >Kacsából és a libából nagyjából ilyenkor esszük meg az éves mennyiséget
Hazánkban a kacsa- és a libahús fogyasztása döntően az ünnepi…
Tovább olvasom >