Tork: Segítség a biztonságos újraindulásban
Élelmiszerboltokat, gyógyszertárakat, gyártóüzemeket és vendéglátóhelyeket segít a professzionális higiéniai eszközöket gyártó Tork tudástára.
Tudásanyaggal, bevált gyakorlatokkal és professzionális higiéniai praktikákkal segíti a vállalkozásokat a biztonságos újraindulásban a Tork a COVID-19 világjárványra reagálva. A „Tork Biztonságos Munkavégzés” program a legnaprakészebb higiénia terén megjelenő információk és tanácsok könnyen hozzáférhető forrása. A professzionális higiénia globális vezetőjeként a vállalat évtizedes tapasztalatára alapozott tudásanyagokat oszt meg a legújabb közegészségügyi és WHO ajánlásokkal kiegészítve, hogy segítséget nyújtson a kórokozók elterjedésének megakadályozásában és a munkavállalók biztonságos munkakörülményeinek biztosításában.
A tudástár eszközkészletet (pl. letölthető és falra kitehető információs anyagokat, higiéniai tájékoztatókat) biztosít többek között az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, gyártóüzemek és vendéglátóhelyek számára, hogy biztonságosabb és higiénikusabb körülményeket teremthessenek a munkavállalók és a vásárlók számára a világjárvány idején és azon túl is.
A tudástár itt érhető el: https://www.tork.hu/torkcampaigns/corona-virus .
A weboldalon emellett további információt találni arról, hogy a Tork miként támogatja a vállalkozásokat a koronavírus járvány alatt.
Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet élelmiszerüzleteknek és gyógyszertáraknak
A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet élelmiszerüzleteknek és gyógyszertáraknak ajánlásai a következőket tartalmazzák:
• Megfelelő kézhigiénés protokoll az áruházban dolgozók számára, ideértve a betartás javításának módjait is.
• Ötletek a személyi higiénia javítására az üzletek dolgozói és vásárlói számára.
Továbbfejlesztett felülettisztítási protokoll annak biztosítása érdekében, hogy az üzletek higiénikusak maradjanak.
• Az adagoló elhelyezésére vonatkozó ajánlások a kézhigiénia elősegítésére az üzlet dolgozói és vásárlói számára az egész bolt területén.
Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet gyártóüzemeknek
„A gyári, üzemi, építőipari területeken fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy biztosítsák az emberek ellátását a járvány időszakában. A Tork Biztonságos Munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet pedig segít nekik abban, hogy rendelkezzenek a szükséges erőforrásokkal a tisztítási folyamatok hatékonyságának fokozásához hozzájárulva munkahelyük biztonságosabb működéséhez”- foglalta össze Jenny Turner az Essity Professional Hygiene Industry Marketing Igazgatója.
A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet gyártóüzemeknek ajánlásai a következőket tartalmazzák:
• Helyes kézhigiéniai protokoll az építkezésen dolgozók számára, beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
• Továbbfejlesztett felülettisztítási protokoll annak biztosítása érdekében, hogy a gyártási munkaterületek higiénikusak maradjanak.
• Javaslatok a munkahelyek szokásos működési eljárásainak felülvizsgálatára a fizikai távolságtartási intézkedések alkalmazása érdekében, alternatív ajánlásokkal, amennyiben a fizikai távolságtartás nem lehetséges.
Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet vendéglátóipari vállalatoknak
„Az éttermek üzemeltetőinek gyorsan meg kellett változtatniuk üzleti modelljüket, hogy alkalmazkodhassana a közösségi távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokhoz” – mondta Hanneke Kuipers, Az Essity Professional Hygiene, Foodservice marketing igazgatója. „A Tork Biztonságos Munkavégzés vendéglátóipari vállalatoknak eszközkészlete segíti az üzemeltetőket az új normálhoz való alkalmazkodásban, gondoskodva arról, hogy a kéz – és személyi higiénia továbbra is megfelelő prioritást kapjon az ügyfelek megnyugtatása érdekében a jövőben is.”
A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet vendéglátóipari vállalkozásoknak ajánlásai a következőket tartalmazzák:
• Megfelelő kézhigiéniai protokoll az éttermi dolgozók számára beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
• Az éttermi dolgozók személyes higiéniájával kapcsolatos bevált gyakorlatok.
• Javaslatok az éttermi felületek megfelelő tisztítására és fertőtlenítésére vonatkozóan a kórokozók terjedésének csökkentése érdekében.
• Javaslatok az adagolók elhelyezéséhez a megfelelő higiéniai gyakorlatok és protokollok alkalmazásához az éttermek teljes területén.
Kapcsolódó cikkeink
Befejeződött az RSZKF betegséggel fertőzött telepek felszámolása
A ragadós száj-és körömfájás (RSZKF) harmadik és negyedik kitörésével érintett…
Tovább olvasom >Elkezdték felhalmozni a tejet az emberek Szlovákiában
A szlovákiai száj- és körömfájás-járvány újabb gócpontjai hatására nő a…
Tovább olvasom >A baromfifélék összeírását rendelte el a kormányhivatal Csongrád-Csanád vármegyében
A teljes Csongrád-Csanád vármegyei baromfiállomány összeírását rendelte el a kormányhivatal,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >Stratégiai partnerségre lép a The Body Shop nemzetközi kozmetikai cég és a TOURMIX magyar zöld logisztikai startup
Együttműködésbe kezdett a fenntarthatósági piac két kulcsfontosságú szereplője, az állat-…
Tovább olvasom >Trónfosztás a luxusvilágban: az Hermès megelőzte az LVMH-t
A luxusiparban új korszak kezdődhet: az Hermès átvette a világ…
Tovább olvasom >