Tork: Segítség a biztonságos újraindulásban
Élelmiszerboltokat, gyógyszertárakat, gyártóüzemeket és vendéglátóhelyeket segít a professzionális higiéniai eszközöket gyártó Tork tudástára.
Tudásanyaggal, bevált gyakorlatokkal és professzionális higiéniai praktikákkal segíti a vállalkozásokat a biztonságos újraindulásban a Tork a COVID-19 világjárványra reagálva. A „Tork Biztonságos Munkavégzés” program a legnaprakészebb higiénia terén megjelenő információk és tanácsok könnyen hozzáférhető forrása. A professzionális higiénia globális vezetőjeként a vállalat évtizedes tapasztalatára alapozott tudásanyagokat oszt meg a legújabb közegészségügyi és WHO ajánlásokkal kiegészítve, hogy segítséget nyújtson a kórokozók elterjedésének megakadályozásában és a munkavállalók biztonságos munkakörülményeinek biztosításában.
A tudástár eszközkészletet (pl. letölthető és falra kitehető információs anyagokat, higiéniai tájékoztatókat) biztosít többek között az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, gyártóüzemek és vendéglátóhelyek számára, hogy biztonságosabb és higiénikusabb körülményeket teremthessenek a munkavállalók és a vásárlók számára a világjárvány idején és azon túl is.
A tudástár itt érhető el: https://www.tork.hu/torkcampaigns/corona-virus .
A weboldalon emellett további információt találni arról, hogy a Tork miként támogatja a vállalkozásokat a koronavírus járvány alatt.
Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet élelmiszerüzleteknek és gyógyszertáraknak
A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet élelmiszerüzleteknek és gyógyszertáraknak ajánlásai a következőket tartalmazzák:
• Megfelelő kézhigiénés protokoll az áruházban dolgozók számára, ideértve a betartás javításának módjait is.
• Ötletek a személyi higiénia javítására az üzletek dolgozói és vásárlói számára.
Továbbfejlesztett felülettisztítási protokoll annak biztosítása érdekében, hogy az üzletek higiénikusak maradjanak.
• Az adagoló elhelyezésére vonatkozó ajánlások a kézhigiénia elősegítésére az üzlet dolgozói és vásárlói számára az egész bolt területén.
Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet gyártóüzemeknek
„A gyári, üzemi, építőipari területeken fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy biztosítsák az emberek ellátását a járvány időszakában. A Tork Biztonságos Munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet pedig segít nekik abban, hogy rendelkezzenek a szükséges erőforrásokkal a tisztítási folyamatok hatékonyságának fokozásához hozzájárulva munkahelyük biztonságosabb működéséhez”- foglalta össze Jenny Turner az Essity Professional Hygiene Industry Marketing Igazgatója.
A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet gyártóüzemeknek ajánlásai a következőket tartalmazzák:
• Helyes kézhigiéniai protokoll az építkezésen dolgozók számára, beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
• Továbbfejlesztett felülettisztítási protokoll annak biztosítása érdekében, hogy a gyártási munkaterületek higiénikusak maradjanak.
• Javaslatok a munkahelyek szokásos működési eljárásainak felülvizsgálatára a fizikai távolságtartási intézkedések alkalmazása érdekében, alternatív ajánlásokkal, amennyiben a fizikai távolságtartás nem lehetséges.
Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet vendéglátóipari vállalatoknak
„Az éttermek üzemeltetőinek gyorsan meg kellett változtatniuk üzleti modelljüket, hogy alkalmazkodhassana a közösségi távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokhoz” – mondta Hanneke Kuipers, Az Essity Professional Hygiene, Foodservice marketing igazgatója. „A Tork Biztonságos Munkavégzés vendéglátóipari vállalatoknak eszközkészlete segíti az üzemeltetőket az új normálhoz való alkalmazkodásban, gondoskodva arról, hogy a kéz – és személyi higiénia továbbra is megfelelő prioritást kapjon az ügyfelek megnyugtatása érdekében a jövőben is.”
A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID-19 eszközkészlet vendéglátóipari vállalkozásoknak ajánlásai a következőket tartalmazzák:
• Megfelelő kézhigiéniai protokoll az éttermi dolgozók számára beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
• Az éttermi dolgozók személyes higiéniájával kapcsolatos bevált gyakorlatok.
• Javaslatok az éttermi felületek megfelelő tisztítására és fertőtlenítésére vonatkozóan a kórokozók terjedésének csökkentése érdekében.
• Javaslatok az adagolók elhelyezéséhez a megfelelő higiéniai gyakorlatok és protokollok alkalmazásához az éttermek teljes területén.
Kapcsolódó cikkeink
Járványok előrejelzése érdekében vizsgálják az UHT tejeket pécsi virológusok
Az állatról emberre terjedő járványok előrejelzése érdekében indított ultrahőkezelt tejek…
Tovább olvasom >Madárinfluenza árnyékában: korlátozások és kihívások között a magyar baromfiágazat
A 2020-ban Magyarországon felbukkant madárinfluenza járvány máig jelentős hatással van…
Tovább olvasom >Így csökkenthetik négy lépésben a cégek higiéniai karbonlábnyomukat
Okos megoldásokkal a cégek csökkenthetik a hulladék mennyiségét, mérsékelhetik ökolábnyomukat,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Munch-ba olvad Románia legnagyobb ételmentő platformja, így már közel hatezer partnertől lehet ételt menteni
A cseh versenytárs felvásárlása után, Romániában is folytatja a stratégiáját…
Tovább olvasom >A Valentin-napi hulladék kétharmada nem újrahasznosítható
Az Európai Unióban egyetlen Valentin-napon több mint 100 000 tonna…
Tovább olvasom >95 millió forint segítség másfél hónap alatt a Tesco munkatársaitól és vásárlóitól a rászorulóknak
95 millió forinttal támogatja az ország legnagyobb adománygyűjtő csapata az…
Tovább olvasom >