Több növényi alapú étel érkezik a Starbuckstól
A Starbucks azt tervezi, hogy több növényi alapú étellel és itallal egészíti ki kínálatát. A változtatás célja, hogy a cég környezetbarátabbá váljon.
A Starbucks, amely többek között kolbászos szendvicseket, csirkés wrapot és füstölt lazacos bagelt is árul, nem közölte, mikor szeretné elindítani kezdeményezését, ám annyi bizonyos, hogy a cég folyamatosan keresi a húst pótló alternatívák lehetőségét.
Kapcsolódó cikkeink
Visszahívja az irodába dolgozóit a Starbucks
Szigorítja a Starbucks a hibrid munkavégzés szabályait: októbertől a vállalat…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával segíti baristáit a Starbucks
35 amerikai üzletében kezdte tesztelni a Starbucks új generatív mesterségesintelligencia-eszközét,…
Tovább olvasom >A Starbucks az egész európai régióra kiterjedően újratervezi ikonikus fehér elviteles poharát
A Starbucks ikonikus elviteles fehér forróitalos poharának eddigi legizgalmasabb változatát…
Tovább olvasom >További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >