Több növényi alapú étel érkezik a Starbuckstól
A Starbucks azt tervezi, hogy több növényi alapú étellel és itallal egészíti ki kínálatát. A változtatás célja, hogy a cég környezetbarátabbá váljon.
A Starbucks, amely többek között kolbászos szendvicseket, csirkés wrapot és füstölt lazacos bagelt is árul, nem közölte, mikor szeretné elindítani kezdeményezését, ám annyi bizonyos, hogy a cég folyamatosan keresi a húst pótló alternatívák lehetőségét.
Kapcsolódó cikkeink
Starbucks: terjeszkedés a Közel-Keleten és Kínában, leépítés Amerikában
A Starbucks ambiciózus terveket jelentett be a következő évekre: évente…
Tovább olvasom >A Starbucks újra személyes üzeneteket tesz a kávéspoharakra
A Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol irányításával visszatér ahhoz a…
Tovább olvasom >Starbucks-stratégia: radikális változások az amerikai üzletekben
A Starbucks jelentős átalakításokat hajt végre az Egyesült Államokban: a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő…
Tovább olvasom >