Több növényi alapú étel érkezik a Starbuckstól
A Starbucks azt tervezi, hogy több növényi alapú étellel és itallal egészíti ki kínálatát. A változtatás célja, hogy a cég környezetbarátabbá váljon.
A Starbucks, amely többek között kolbászos szendvicseket, csirkés wrapot és füstölt lazacos bagelt is árul, nem közölte, mikor szeretné elindítani kezdeményezését, ám annyi bizonyos, hogy a cég folyamatosan keresi a húst pótló alternatívák lehetőségét.
Kapcsolódó cikkeink
Starbucks: vége a csak elvitelre szóló kávézóknak – visszatérés a vendéglátás melegségéhez
Radikális stratégiai váltásba kezd a világ legnagyobb kávézólánca: a tőzsdén…
Tovább olvasom >Visszahívja az irodába dolgozóit a Starbucks
Szigorítja a Starbucks a hibrid munkavégzés szabályait: októbertől a vállalat…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával segíti baristáit a Starbucks
35 amerikai üzletében kezdte tesztelni a Starbucks új generatív mesterségesintelligencia-eszközét,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Idén is megfizethető áron kaphatók a legnépszerűbb termékek a Szent István Napon
2025-ben is gazdag étel- és italkínálat fogadja az érdeklődőket a…
Tovább olvasom >Már több mint 930 szakembert ajánlottak a Signature 40 2025-ös kiírására
Minden eddiginél aktívabb ajánlási időszakot jelentett a Signature Platform: eddig…
Tovább olvasom >Véget ért a II. Ifjúsági PET Kupa
2025. július 20. és 25. között második alkalommal szervezte meg…
Tovább olvasom >