Több növényi alapú étel érkezik a Starbuckstól
A Starbucks azt tervezi, hogy több növényi alapú étellel és itallal egészíti ki kínálatát. A változtatás célja, hogy a cég környezetbarátabbá váljon.
A Starbucks, amely többek között kolbászos szendvicseket, csirkés wrapot és füstölt lazacos bagelt is árul, nem közölte, mikor szeretné elindítani kezdeményezését, ám annyi bizonyos, hogy a cég folyamatosan keresi a húst pótló alternatívák lehetőségét.
Kapcsolódó cikkeink
Tejitalok gyártásába invesztál a dán Arla
Az Arla Foods egy tőkeberuházással kívánja támogatni a Starbucks és…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >Dupla annyi ételt mentettek meg a magyar emberek
Tavaly ősszel még csak egymilliónál tartottak – mára ez megduplázódott.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >