Tizenegy érmet nyertek a Márton és lányai pálinkák a Destillátán
Tizenegy éremmel, 1 arannyal, 7 ezüsttel és 3 bronzzal díjazták a Márton és lányai pálinkákat az osztrák Destillata nemzetközi párlatversenyen, ahol a magyar párlatok összesen 113 érmet: 13 aranyat, 54 ezüstöt, 46 bronzot szereztek.
A szamóca aranyat; a sárgamuskotály törkölypálinka, a bardin érlelt borpárlat, a cigánymeggy pálinka, a vadkörte párlat, a szomolyai fekete cseresznyepálinka, az irsai oliver szőlő pálinka és a debreceni muskotályos szilva pálinka ezüstöt; a kajszibarack pálinka, a bardin alma borpárlat,valamint a mézes ágyas zölddió “Nocino” bronz érmet nyert.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >Amikor a művészet életformáló erővé válik – Inspiráció a vezetésben és a mindennapokban az ESSCA rendezvényén
Az ESSCA School of Management budapesti kampusza a ZEMA porcelánékszer-manufaktúrával…
Tovább olvasom >