Tisztújítás a MNGSZ-ben
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség júliusi tisztújító ülésén az országos küldöttek ötödik alkalommal választották meg Krivács Andrást a patinás szervezet élére. Kijelölték a következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeket. Szakács alelnök lett ismét Volenter István (Öreg Prés Étterem, Mór), visszatérő Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető). Ugyancsak folytatásra kapott bizalmat Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda, Bp.) és Hajcsunk Tibor barista és mixer alelnök (Pasco il Caffe), Barabás Zoltán általános alelnökké avanzsált (Barabás étterem, Debrecen), a szakképzésért felelős alelnök Mayer Gyula (Séf SzkI Veszprém). Az új éttermi és sommelier alelnök Bobák József (MNGSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök) lett.

Szakterületekért felelős megbízottak: nemzetközi kapcsolatok – Gulyás Károly; hagyományőrzés – Németh József Schnitta Sámuel Éttermi Bizottság – Török István; közétkeztetési versenyek – Némedi József; junior megbízott – Tímár Attila.
//
Kapcsolódó cikkeink
Bővülő szakmai kínálat – Újra itt a SIRHA Budapest!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Erősíti európai uniós és nemzetközi érdekképviseletét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szallas.hu: Vir volt a legnépszerűbb a Horvátországba utazó magyarok körében idén nyáron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon drágultak legjobban a szállodák és éttermek az EU-ban – olvad a Balaton árelőnye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >