Tisztújítás a MNGSZ-ben
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség júliusi tisztújító ülésén az országos küldöttek ötödik alkalommal választották meg Krivács Andrást a patinás szervezet élére. Kijelölték a következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeket. Szakács alelnök lett ismét Volenter István (Öreg Prés Étterem, Mór), visszatérő Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető). Ugyancsak folytatásra kapott bizalmat Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda, Bp.) és Hajcsunk Tibor barista és mixer alelnök (Pasco il Caffe), Barabás Zoltán általános alelnökké avanzsált (Barabás étterem, Debrecen), a szakképzésért felelős alelnök Mayer Gyula (Séf SzkI Veszprém). Az új éttermi és sommelier alelnök Bobák József (MNGSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök) lett.
![Tisztújítás az MNGSZ-ben](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2020/08/Horeca_Itthon_MNGSZ-300x128.jpg)
Szakterületekért felelős megbízottak: nemzetközi kapcsolatok – Gulyás Károly; hagyományőrzés – Németh József Schnitta Sámuel Éttermi Bizottság – Török István; közétkeztetési versenyek – Némedi József; junior megbízott – Tímár Attila.
//
Kapcsolódó cikkeink
Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >Tisztújítás az MNGSZ-ben
Májusban tisztújítás zajlott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségben is. Hatodik alkalommal…
Tovább olvasom >Sötét háttér előtt
A magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség jobb helyzetben van, mint a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >