Teszteltek és értékeltek
A népszerű kapszulás kávék eszpresszó típusainak átfogó vizsgálatára került sor a legújabb Szupermenta teszten. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei összesen 24 terméket vizsgáltak, ebből 16 koffeintartalmú és 8 koffeinmentes változat volt. A szakemberek több mint 1400 laboratóriumi vizsgálatot végeztek el. A komplex ellenőrzés biztonsági és minőségi hibát nem tárt fel, a hibák ellenére elmondható, hogy a kapszulás kávék biztonsággal fogyaszthatók.
A Szupermenta termékteszt kedveltségi vizsgálatán ezúttal is szakértő és laikus kóstolók pontozták a termékeket, vakkóstolásos rendszerben. A koffeinmentes és a koffeint tartalmazó kapszulás kávék esetében külön Szupermenta-rangsor született.
A koffeintartalmú kapszulás kávék versenyében első helyen a Nespresso Espresso Livanto végzett, második a Lavazza Espresso Armonico lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Bellarom Classico Espresso került. A koffeinmentes kapszulás kávék sorrendje: Amaroy Bar Italia Decaffeinato, L’Or Espresso Decaffeinato, Nespresso Arpeggio Decaffeinato.
Kapcsolódó cikkeink
Gyrosnyárs alapanyagot és gyrosnyársat is előállító üzemeket ellenőrzött a Nébih – egy üzem működését azonnal felfüggesztették
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: továbbra is elkötelezett a kormány a bortermelők támogatása mellett
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az emberi egészség és a környezet védelme miatt is fontos a növényvédő szer hulladék szabályszerű kezelése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
L’art pour sárgarépa – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rendkívül „alapos” eladáshelyi reklám – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

