Tészta Szerda idén is, a Gyermelyi jóvoltából
Május 13-án ismét féláron kóstolhatunk tésztakülönlegességeket, amelyeket Vomberg Frigyes mesterszakács külön erre az alkalomra kreált.
Több mint 300 étterem
csatlakozott a Tészta Szerdához, melyek idén is
vállalták, hogy az akció ideje alatt a
különleges hazai és nemzetközi ételeket
tartalmazó tészta menü fogásait elkészítik,
és féláron kínálják május
13-án. A Gyermelyi ezzel a hagyományteremtő programmal
kívánja felhívni a szakma figyelmét a
tésztában rejlő üzleti lehetőségekre, és
egyúttal a magyar fogyasztók tésztához
való kötődését is erősíteni
szeretné – mondta el Káhn Norbert, a Gyermely Zrt.
kereskedelmi igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >