Tesco: az egzotikus gombák jelenthetik a megoldást a növényi alapú forradalomra
Két gombafajta törhet be a növényi alapú élelmiszerpiacra új sztárként. A Brown Oyster Cluster és a King Oyster gombák eladási aránya az utóbbi időben jelentősen megnőtt, amit a Tesco a gombák hússzerű textúrájával magyaráz.
A gombák kiváló alternatívát jelenthetnek azoknak a vásárlóknak, akik kifejezetten a húsmentes alternatívákat keresik.
A gombák egyre növekvő népszerűsége többek között a Tesco online receptjeinek is köszönhető, amelyeket a cég növényi alapú élelmiszer-guruja, Derek Sarno állít össze, aki egyben a Tesco Növényi alapú Innováció nevű kezdeményezésének vezetője is, s hozzá kapcsolódik a Wicked Kitchen és a Plant Chef termékcsalád is.
Kapcsolódó cikkeink
Szálltunk rendelkezésükre! (2. rész)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rekord összegű adomány gyűlt össze az Élelmiszerbank jótékonysági kampányában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fekete teát hívott vissza a forgalomból a Tesco
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025-ben is ünnepelt a Superbrands
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Luxus környezetben, korlátlan kóstolással: jön a IX. Indoor Sörfesztivál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
