Tesco: az egzotikus gombák jelenthetik a megoldást a növényi alapú forradalomra
Két gombafajta törhet be a növényi alapú élelmiszerpiacra új sztárként. A Brown Oyster Cluster és a King Oyster gombák eladási aránya az utóbbi időben jelentősen megnőtt, amit a Tesco a gombák hússzerű textúrájával magyaráz.
A gombák kiváló alternatívát jelenthetnek azoknak a vásárlóknak, akik kifejezetten a húsmentes alternatívákat keresik.
A gombák egyre növekvő népszerűsége többek között a Tesco online receptjeinek is köszönhető, amelyeket a cég növényi alapú élelmiszer-guruja, Derek Sarno állít össze, aki egyben a Tesco Növényi alapú Innováció nevű kezdeményezésének vezetője is, s hozzá kapcsolódik a Wicked Kitchen és a Plant Chef termékcsalád is.
Kapcsolódó cikkeink
A Tesco élelmiszermentő hősei 73%-kal csökkentették a vállalat élelmiszer-hulladékát
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyugdíjas-utalványok: minden lánc másképp csábítja a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elképesztő összeget közölt a Tesco: 12 milliárd forintnyi Clubcard kupont és utalványt adott vissza hűséges vásárlóinak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megvannak az idei Fenntarthatóság szimbóluma verseny nyertesei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megnyílt a 82. OMÉK, Magyarország legnagyobb agrár- és élelmiszeripari kiállítása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Véget ért a PET Kupa 2025-ös versenyszezonja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >