Tesco: az egzotikus gombák jelenthetik a megoldást a növényi alapú forradalomra
Két gombafajta törhet be a növényi alapú élelmiszerpiacra új sztárként. A Brown Oyster Cluster és a King Oyster gombák eladási aránya az utóbbi időben jelentősen megnőtt, amit a Tesco a gombák hússzerű textúrájával magyaráz.
A gombák kiváló alternatívát jelenthetnek azoknak a vásárlóknak, akik kifejezetten a húsmentes alternatívákat keresik.
A gombák egyre növekvő népszerűsége többek között a Tesco online receptjeinek is köszönhető, amelyeket a cég növényi alapú élelmiszer-guruja, Derek Sarno állít össze, aki egyben a Tesco Növényi alapú Innováció nevű kezdeményezésének vezetője is, s hozzá kapcsolódik a Wicked Kitchen és a Plant Chef termékcsalád is.
Kapcsolódó cikkeink
95 millió forint segítség másfél hónap alatt a Tesco munkatársaitól és vásárlóitól a rászorulóknak
95 millió forinttal támogatja az ország legnagyobb adománygyűjtő csapata az…
Tovább olvasom >Az Unilever és a Tesco egyetért: fenntarthatóság nélkül nincs jövő
Az Unilever vezérigazgatója, Hein Schumacher szerint eljött az idő, hogy…
Tovább olvasom >A gombatermesztés hatékonyabbá tételére dolgoznak ki új megoldást
A gombatermesztés hatékonyságának javítására dolgoznak ki új megoldást a Nemzeti…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar rizs és kékbúzaliszt is szerepel a Biofach kiállítás magyar közösségi standján
Ismét elrajolt Európa legnagyobb bioszakvására, a nürnbergi Biofach. Az esemény…
Tovább olvasom >JÖN! Egy hét múlva újra itt a „Szerelmem a trade marketing” konferencia
Egy hét múlva ismét itt a „Szerelmem a trade marketing” konferencia.…
Tovább olvasom >Nyílt Marketing Fórum a Magyar Termék Védjegyhasználatról – már lehet regisztrálni!
Idén február 20-án kerül megrendezésre a Magyar Termék Marketing Fórum,…
Tovább olvasom >