Tesco: az egzotikus gombák jelenthetik a megoldást a növényi alapú forradalomra
Két gombafajta törhet be a növényi alapú élelmiszerpiacra új sztárként. A Brown Oyster Cluster és a King Oyster gombák eladási aránya az utóbbi időben jelentősen megnőtt, amit a Tesco a gombák hússzerű textúrájával magyaráz.
A gombák kiváló alternatívát jelenthetnek azoknak a vásárlóknak, akik kifejezetten a húsmentes alternatívákat keresik.
A gombák egyre növekvő népszerűsége többek között a Tesco online receptjeinek is köszönhető, amelyeket a cég növényi alapú élelmiszer-guruja, Derek Sarno állít össze, aki egyben a Tesco Növényi alapú Innováció nevű kezdeményezésének vezetője is, s hozzá kapcsolódik a Wicked Kitchen és a Plant Chef termékcsalád is.
Kapcsolódó cikkeink
A Shopper Park Plus Nyrt. Szlovákiában felvásárolt egy kiskereskedelmi park portfóliót
A Shopper Park Plus Nyrt. (SPP) felvásárolt Szlovákiában egy Tesco-központú…
Tovább olvasom >Együttműködést szorgalmazó platformot hoz létre a Tesco a menstruációs szegénység felszámolásáért
A menstruációs szegénység felszámolását zászlajára tűző platform létrehozását jelentette be…
Tovább olvasom >2,3 millió szavazat juttatta célba a Tesco újonnan startolt, 57 millió forintos programját
Több mint 2,3 millió voksot adtak le a Tesco vásárlói…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő…
Tovább olvasom >