Tesco: az egzotikus gombák jelenthetik a megoldást a növényi alapú forradalomra
Két gombafajta törhet be a növényi alapú élelmiszerpiacra új sztárként. A Brown Oyster Cluster és a King Oyster gombák eladási aránya az utóbbi időben jelentősen megnőtt, amit a Tesco a gombák hússzerű textúrájával magyaráz.
A gombák kiváló alternatívát jelenthetnek azoknak a vásárlóknak, akik kifejezetten a húsmentes alternatívákat keresik.
A gombák egyre növekvő népszerűsége többek között a Tesco online receptjeinek is köszönhető, amelyeket a cég növényi alapú élelmiszer-guruja, Derek Sarno állít össze, aki egyben a Tesco Növényi alapú Innováció nevű kezdeményezésének vezetője is, s hozzá kapcsolódik a Wicked Kitchen és a Plant Chef termékcsalád is.
Kapcsolódó cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >8 millió palack szeszesital és 225 visszaváltó automata várja a vásárlókat
8 millió palack, illetve doboz alkoholos itallal készült a Tesco…
Tovább olvasom >Átadták a Tesco új 100 ezer négyzetméteres magyarországi logisztikai központját
November 27-én ünnepélyes keretek között adta át a CTP Magyarország…
Tovább olvasom >További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >FRUIT LOGISTICA 2025: Gyümölcsöző kapcsolatok a frissáru globális piacán
A FRUIT LOGISTICA, a világ vezető frissáru-ipari szakkiállítása, 2025. február…
Tovább olvasom >