Új üzletet nyitott a BITE Bakery café
A friss pereceket és csapolt joghurtot kínáló BITE Bakery café szerdán megnyitotta második budapesti üzletét is, a belvárosban, az Astoriánál.
„Az első üzletünk sikere bebizonyította, hogy van kereslet a minőségi, hazai pékáruk iránt, a helyben, friss alapanyagból készülő perecekkel és csigákkal, a frissen csapolt joghurttal és a kávékkal egy új, népszerű kategóriával jelentünk meg a hazai piacon. Nagyon fontos a magas minőség fenntartása, ezért lépésről-lépésre kívánunk haladni, egy-egy új üzletet megnyitásakor körültekintően választjuk ki a helyszínt is, hiszen ebben a szegmensben a lokáción nagyon sok múlik.” – mondta el Pólus András, a Bite Bakery café vezetője.
A társaság saját tőkéjéből és az állami Széchenyi Tőkealap pénzét is bevonva indította el első üzletét az év elején és folytatja a hálózat bővítését, a kitűzött terveknek megfelelően. „Az indulás óta már bővítettük is a kínálatunkat, a vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy nagy sikert arattak a magyar ízlésvilágnak megfelelő perecek, és foszlós csigák, ugyanakkor külföldi vendégeink is szép számmal vannak” – emelte ki Pólus András.
Nagy előnyt jelent a terjeszkedésben az anyacég, a Thermotechnika vendéglátóipari ismerete, a forgalmazott konyhatechnikai eszközök teljes palettája és az ezekhez biztosított teljes körű szerviz, állítja a cég a közleményében.
Erre alapozva kíván a jövőben is tovább bővülni a társaság, a jó minőségű alapanyagokat előállítani képes magyar élelmiszeri beszállítói bázisra is építve. „Az alapanyagok kapcsán magas minőségi követelményeket fogalmaztunk meg, de úgy látjuk, hogy ez a vásárlók tudatosabb fogyasztásával is összhangban van, hajlandóak költeni a friss és helyben készült élelmiszerekre.”- mondta el még Pólus András. (Index)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >