Új üzletet nyitott a BITE Bakery café
A friss pereceket és csapolt joghurtot kínáló BITE Bakery café szerdán megnyitotta második budapesti üzletét is, a belvárosban, az Astoriánál.
„Az első üzletünk sikere bebizonyította, hogy van kereslet a minőségi, hazai pékáruk iránt, a helyben, friss alapanyagból készülő perecekkel és csigákkal, a frissen csapolt joghurttal és a kávékkal egy új, népszerű kategóriával jelentünk meg a hazai piacon. Nagyon fontos a magas minőség fenntartása, ezért lépésről-lépésre kívánunk haladni, egy-egy új üzletet megnyitásakor körültekintően választjuk ki a helyszínt is, hiszen ebben a szegmensben a lokáción nagyon sok múlik.” – mondta el Pólus András, a Bite Bakery café vezetője.
A társaság saját tőkéjéből és az állami Széchenyi Tőkealap pénzét is bevonva indította el első üzletét az év elején és folytatja a hálózat bővítését, a kitűzött terveknek megfelelően. „Az indulás óta már bővítettük is a kínálatunkat, a vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy nagy sikert arattak a magyar ízlésvilágnak megfelelő perecek, és foszlós csigák, ugyanakkor külföldi vendégeink is szép számmal vannak” – emelte ki Pólus András.
Nagy előnyt jelent a terjeszkedésben az anyacég, a Thermotechnika vendéglátóipari ismerete, a forgalmazott konyhatechnikai eszközök teljes palettája és az ezekhez biztosított teljes körű szerviz, állítja a cég a közleményében.
Erre alapozva kíván a jövőben is tovább bővülni a társaság, a jó minőségű alapanyagokat előállítani képes magyar élelmiszeri beszállítói bázisra is építve. „Az alapanyagok kapcsán magas minőségi követelményeket fogalmaztunk meg, de úgy látjuk, hogy ez a vásárlók tudatosabb fogyasztásával is összhangban van, hajlandóak költeni a friss és helyben készült élelmiszerekre.”- mondta el még Pólus András. (Index)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására,…
Tovább olvasom >Harmadik lett a Tokaji borvidék fenntartható turisztikai projektje egy világversenyen
A természet és táj kategóriában harmadik lett a Tokaji borvidék…
Tovább olvasom >