Teljes lett a Sága virslikínálata
Sikeresen lezárult a Sága Foods Zrt.-nek az év első hat hónapján át tartó átszervezési fázisa, amivel a húsipari cégek közül elsőként, valódi konszolidációt hajtottak végre – jelentette be Keleti Zsolt vezérigazgató egy szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Beszámolt arról, hogy még tavaly megszüntették, a döntően a mezőgazdasági tevékenységhez, szárnyastartáshoz kapcsolódó veszteséges tevékenységüket, ezzel megerősítették az életképes egységeket; a fókuszba a továbbfeldolgozott márkázott készítmények gyártása és a Sága márkák megerősítése került. Piaci pozícióinak megszilárdítására a vállalat ősztől, a virsliszezon kezdetére, további két új terméket vezet be. A vezérigazgató elmondása szerint ezzel vált teljessé a Sága virsli választéka: a „Kedvenc” pulykavirslit a hagyományos virslik kedvelőinek, míg a magas, 80 százalékos hústartalmú „Bécsi Ínyenc” pulykavirslit a prémium kategóriás termékek rajongóinak szánják. A minőségi újdonságokat glutén- és laktózérzékenyek is fogyaszthatják, hozzáadott szóját sem tartalmaznak.
Tóth Tímea Mónika, a cég marketing menedzsere elmondta, hogy cég a termékbevezetést hamarosan induló országos kampánnyal kívánja sikeressé tenni; október közepétől a tv reklámok mellett webes és közösségi felületeken is aktív kommunikációt folytat majd. (munkatársunktól)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >