Téli meglepetések a Nespresso-tól

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 11. 26. 00:00

Az Aeroccino+ tejhabosító segítségével már nemcsak forró, hanem hideg tejhab készíthető. Mindemellett három új íz is vár az ínyencekre: kristálygyömbér, karamell és mandarin kényezteti a kávérajongókat.

A Nespresso Essenza és a
Nespresso Le Cube presszógépek ideális
kiegészítőjeként az egyszerűen használható Aeroccino+
minden műveletet egyetlen gomb megnyomására végez
el, és automatikus leállítás
funkcióval rendelkezik. A Nespresso legújabb
kiegészítője ugyanakkor kapacitásában is
fejlődést jelent: használatával akár 250
ml (két Nespresso receptes pohárnak megfelel
mennyiségű) forró tejjel ízesített, vagy
130 ml (két Nespresso cappuccino-s csészének
vagy egy Nespresso receptes pohárnak megfelelő mennyiségű)
forró tejhabbal gazdagított kávéital is
készíthető. A készülék új
habverői könnyen használhatók és
egyszerűen cserélhetők. Mivel az Aeroccino+ vízálló,
ezért a készüléket akár vízzel
is elmoshatjuk. A tető tömítése az egyes részek alaposabb tisztítása
érdekében eltávolítható.

A december elejétől elérhető
„Variations 2008” limitált kiadású kollekció
természetes aromái tökéletes egységbe
foglalják a Gran Cru Livanto bársonyos testességét,
és meglepően új, különlegesen érzéki
élményt nyújtanak. A kristálygyömbér
egyszerre erőteljes és fűszeres íze finoman emeli ki a Livanto Grand Cru
teltségét. Gyümölcsös jellege
frissességet kölcsönöz a kávé pörkölt jegyeinek. A karamell
édes vaníliaízesítése meglágyítja
a Livanto Grand Cru pörkölt aromajegyeit. A tejkaramella krémessége
elegáns, ínyenc kombinációt alkot a
kávéval. Az illatos és édes mandarin nagyszerűen
belesimul a Livanto Grand Cru pörkölt ízeibe. A
gyümölcs héja kiegyensúlyozza a kávé
keserűségét, és egyedülálló
harmóniát teremt. Az új ízvariációkhoz
korlátozott példányszámban receptes
poharak is megvásárolhatóak az Andrássy
úti üzletben. A poharakat díszít motívumok
a három új aroma édes harmóniáját idézik.

Kapcsolódó cikkeink