Téli inyencségek a Nespressotól

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 01. 06. 00:00

A kávézás felülmúlhatatlan élményét nyújtó Nespresso ezúttal korlátozott mennyiségben elérhető ízesített kávékkal és különleges édességekkel csábítja a magyar vásárlókat.

December elejétől korlátozott
mennyiségben elérhető, csak idén télen
kapható, kristálygyömbér, mandarin és
karamell ízesítésű kávé kapszulák
érkeztek a Nespresso Andrássy úti üzletébe.

A különleges kávékhoz
különleges sütemények illenek. Hagyományos
receptek alapján, mégis kifejezetten a Nespresso
számára készült a Dolcetti és a
Cantuccini elnevezésű édesség. A friss
tojásból, búzalisztből, svájci vajból
készült, tengeri sóval ízesített
Dolcetti két változatban, karamell ízesítéssel
valamint gyömbér ízesítéssel, málna
krémmel töltve kapható. A mandarin ízű
Cantuccini pedig cukrozott gyümölcsökkel és
pisztáciával csábít.

A Nespresso a „calisson” -t saját,
egyedi ízekkel fejlesztette tovább, melyek tökéletesen
illenek a kiváló Nespresso kávékhoz, így
született meg a Palets Amande. A kis kerek süteményeket
ugyanolyan csomagolásban árulják, mint a
Nespresso kapszulákat. A hosszúkás dobozkák
három különböző ízű édességet
rejtenek. Az „natúr” ezüstös bevonata a téli
ünnepekre emlékeztet, a karamell színű sütemény
az új, csak idén télen kapható limitált
szériás kávékülönlegességek
kísérőjeként született meg, míg a
kávé színű és ízű, egyértelműen
a Nespresso fő irányvonalára, a kávéra
utal.

Kapcsolódó cikkeink