Tele ízzel, ritmussal és tradícióval nyitott meg a Paprika Revue House
Budapest belvárosában új színfolttal gazdagodott a kulturális és gasztronómiai élet: szeptember 1-jén megnyitott a Paprika Revue House, Közép-Európa első és egyetlen folklórrevüje. A Dob és Síp utcák találkozásánál létrehozott különleges Dinner & Show egyszerre kínál exkluzív éttermi élményt, lendületes színpadi produkciót és életre szóló kulturális utazást.
A közel háromórás est során a vendégek egy csibész juhász történetét követhetik végig, miközben tánc, zene, humor és gasztronómia fonódik össze. A színpadon a lendületes csárdástól a tűzforró modern táncbetétekig minden megjelenik, autentikus motívumokkal és kortárs látványvilággal ötvözve. A menüsor a magyar konyha esszenciáját adja, kreatív és prémium tálalásban.
Nemzetközi színvonalú alkotócsapat
A produkciót Papp Tímea, az Imre Zoltán-díjas rendező álmodta színpadra, a látványvilágért és a jelmezekért Bognár Hajnalka, Demkó Mátyás, Hernicz Albert, Bariber Bálint, Madarász János „Madár” és Nemes Attila felelnek. Az alkotók összehangolt munkája emeli a Paprika Revue House-t a nemzetközi színvonalú show-k közé.
Gasztrokomplexum a belváros szívében
A Paprika Revue House a Semsei Gastronomy és a Stifler Csoport közös víziójának része: a három egységből álló gasztrokomplexum – a BudaPest Bites lángosozó, a Puli & Juhász belvárosi csárda és a Paprika Revue House – a vidéki magyar életérzést idézi meg, minőségi alapanyagokkal és vendégszeretettel.
„Papp Tímea kreatív rendezővel egy teljes, szívből jövő magyar élményt álmodtunk meg kortárs stílusban – a tánc energiáját, a zene lüktetését, az ízek gazdagságát és az igazi magyar vendéglátást egyetlen estbe sűrítve. Szeretnénk, ha vendégeink egy darabka Magyarországgal térnének haza” – mondta Semsei Rudolf, a Paprika Revue House egyik alapítója.
Jegyek már elérhetők
A Paprika Revue House szeptember 5-től hivatalosan is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Az előadásokra az online jegyfoglalás már elérhető a revüszínház felületén, így a vendégek előre biztosíthatják helyüket erre az egyedülálló kulturális és gasztronómiai élményre.
Kapcsolódó cikkeink
2026-ban újra SIRHA Budapest – Magyar Pizza Bajnoksággal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vadhús: 13 ezer tonna hazai termelés, 8 milliárd forintos árbevétel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Jövő szombaton kezdődik a Nyitott Napok Porta rendezvénysorozata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
OKSZ: Az infláció sem indokolja már az árrésstop fenntartását
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: augusztusban a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket átlagosan 4,3 százalékkal haladták meg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H Elemzői kommentár: Elmaradt a meglepetés, de kockázatok azért még vannak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >