Tej-kerekasztalra invitál a Sole-MiZo
A teljes tejvertikumot átfogó egyeztetést kezdeményezett dr. Tímár Imre, a Sole-MiZo Zrt. elnök-vezérigazgatója, a termelők, a kereskedők és az irányító hatóság bevonásával.– A termelők érdeke, hogy kiszámítható módon, hosszú távon legyen kereslet a magyar tejre; a feldolgozóké, hogy kiváló minőségű, friss alapanyagokból a fogyasztók elvárásainak megfelelő termékeket állíthassanak elő; a kereskedelmi láncoké pedig az, hogy a vásárlók megfizethető áron hozzájussanak a jó minőségű termékekhez – hangsúlyozta dr. Tímár Imre. – Ha ebben a rendszerben minden szereplő hosszú távú partnerségre törekszik, akkor a magyar tejipart felkészülten érik a piaci változások.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Most akár 20%-kal olcsóbban szerezhetők be a magyar lecsó alapanyagai a PENNY-ben
A nyári szezon kihagyhatatlan kedvence a friss, házias lecsó, amelyhez…
Tovább olvasom >Dinnyére sör? Avagy mivel hűsítik magukat a magyarok a kánikulában?
Többen választják a légkondicionálót az otthoni hőség enyhítésére, mint a…
Tovább olvasom >Alkoholmentes újdonság a balatoni borvilágban
A Laposa Birtok új mérföldkőhöz érkezett: bemutatta első alkoholmentesített borát,…
Tovább olvasom >