Tastemakers – minőség a Packforumon
Tavaly október 21–22-én a Sealed Air Cryovac állandó csomagolástechnikai központja, a Packforum adott otthont a „Tastemakers – Ízgyártók” elnevezésű rendezvénynek, amelyen 70 résztvevő képviselt 45 gyártó, elosztó és berendezés-technikai foodservice céget Európából, az USA-ból és Új-Zélandról. A szeminárium előadói prezentációik és bemutatóik során új megvilágításba helyezték a vendéglátó-ipari és közétkeztetési szektor cégeit érintő egyedülálló lehetőségeket és sajátságos korlátokat.
Bizonyítandó, hogy még az „haute cuisine” (magas szintű konyha) képviselői is szívesen alkalmazzák a minőségi csomagolású élelmiszereket, a rendezvény résztvevői bemutatóval egybekötött vacsorameghívást kaptak a Párizs szívében található Alain Ducasse szakácsiskolába, ahol be is segíthettek az ízletes ételek elkészítésébe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >