Tastemakers – minőség a Packforumon
Tavaly október 21–22-én a Sealed Air Cryovac állandó csomagolástechnikai központja, a Packforum adott otthont a „Tastemakers – Ízgyártók” elnevezésű rendezvénynek, amelyen 70 résztvevő képviselt 45 gyártó, elosztó és berendezés-technikai foodservice céget Európából, az USA-ból és Új-Zélandról. A szeminárium előadói prezentációik és bemutatóik során új megvilágításba helyezték a vendéglátó-ipari és közétkeztetési szektor cégeit érintő egyedülálló lehetőségeket és sajátságos korlátokat.
Bizonyítandó, hogy még az „haute cuisine” (magas szintű konyha) képviselői is szívesen alkalmazzák a minőségi csomagolású élelmiszereket, a rendezvény résztvevői bemutatóval egybekötött vacsorameghívást kaptak a Párizs szívében található Alain Ducasse szakácsiskolába, ahol be is segíthettek az ízletes ételek elkészítésébe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >