Tastemakers – minőség a Packforumon
Tavaly október 21–22-én a Sealed Air Cryovac állandó csomagolástechnikai központja, a Packforum adott otthont a „Tastemakers – Ízgyártók” elnevezésű rendezvénynek, amelyen 70 résztvevő képviselt 45 gyártó, elosztó és berendezés-technikai foodservice céget Európából, az USA-ból és Új-Zélandról. A szeminárium előadói prezentációik és bemutatóik során új megvilágításba helyezték a vendéglátó-ipari és közétkeztetési szektor cégeit érintő egyedülálló lehetőségeket és sajátságos korlátokat.
Bizonyítandó, hogy még az „haute cuisine” (magas szintű konyha) képviselői is szívesen alkalmazzák a minőségi csomagolású élelmiszereket, a rendezvény résztvevői bemutatóval egybekötött vacsorameghívást kaptak a Párizs szívében található Alain Ducasse szakácsiskolába, ahol be is segíthettek az ízletes ételek elkészítésébe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Portugieser csúcstalálkozó: Megvannak a jubileum győztesei
Április 23-án immár tizedik alkalommal szerveztek nemzetközi versenyt a portugieser…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >