Tante Fanny: teljes kiőrlésű termékek a fókuszban
Teljes kiőrlésű lepénytésztát is kínál a Tante Fanny Ausztriában, ahol további teljes kiőrlésű újdonságok piaci megjelenése is várható a márkától.
A vállalat szerint manapság fontos, hogy az egészséges ételek jó ízűek, kreatívak legyenek, és a fogyasztóknak örömet szerezzenek. Ezért a jövőben tovább bővül teljes kiőrlésű friss tésztáik választéka: a már jól ismert leveles tészta és a lepénykenyér mellett hamarosan quiche-, torta- és pizzatészta is kapható lesz a márka égisze alatt.
A 280 g-os teljes kiőrlésű leveles tészta mellett most már egy új, 340 g-os teljes kiőrlésű lepényalap is kapható. A négy egyenként 85 grammos darabot tartalmazó csomagban lévő tészta édes vagy sós feltétekkel kiegészítve mindössze hét-kilenc perc alatt megsüthető.
Kapcsolódó cikkeink
Termékvisszahívást rendelt el a Coca-Cola HBC Ausztriában
Elővigyázatosságból visszahívta fél literes kiszerelésű, különböző szénsavas italait a Coca-Cola…
Tovább olvasom >Ausztriában lassult az élelmiszerinfláció szeptemberben
Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedése az előzetes becsléssel összhangban…
Tovább olvasom >Többszínű ESL-eket vezetett be a SPAR Austria
Többszínű elektronikus polccímkéket (ESL) vezetett be a SPAR Austria, amellyel…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >