Tante Fanny: teljes kiőrlésű termékek a fókuszban
Teljes kiőrlésű lepénytésztát is kínál a Tante Fanny Ausztriában, ahol további teljes kiőrlésű újdonságok piaci megjelenése is várható a márkától.
A vállalat szerint manapság fontos, hogy az egészséges ételek jó ízűek, kreatívak legyenek, és a fogyasztóknak örömet szerezzenek. Ezért a jövőben tovább bővül teljes kiőrlésű friss tésztáik választéka: a már jól ismert leveles tészta és a lepénykenyér mellett hamarosan quiche-, torta- és pizzatészta is kapható lesz a márka égisze alatt.
A 280 g-os teljes kiőrlésű leveles tészta mellett most már egy új, 340 g-os teljes kiőrlésű lepényalap is kapható. A négy egyenként 85 grammos darabot tartalmazó csomagban lévő tészta édes vagy sós feltétekkel kiegészítve mindössze hét-kilenc perc alatt megsüthető.
Kapcsolódó cikkeink
Megszünteti alkalmazotti futárállásait a Lieferando Ausztriában
A Lieferando Ausztriában megszünteti az alkalmazotti jogviszonyban dolgozó ételfutárok foglalkoztatását,…
Tovább olvasom >Újabb versenyfelügyeleti eljárás a „teljes kiőrlésűként” hirdetett termékeknél
Újabb versenyfelügyeleti eljárásokat indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) három élelmiszer-kiskereskedelmi…
Tovább olvasom >Novemberben 4,4 százalékos növekedés volt tapasztalható az élelmiszerek exportjában Ausztriában
Tavaly novemberben jóval nagyobb mértékben esett vissza az osztrák export…
Tovább olvasom >További cikkeink
BCSDH: fokozni kell az erőfeszítéseket a klímavédelem terén
A BCSDH és a Deloitte legfrissebb klímavédelmi felmérése szerint a…
Tovább olvasom >Árrésstop árnyékában: így alakulnak a húsvéti bevásárlás költségei 2025-ben
Az idei húsvéti bevásárlási szezon igazi meglepetése nem a csokinyúl…
Tovább olvasom >Innovatív gombafehérjés desszerteket fejlesztett az Eroski
A spanyol Eroski áruházlánc a catering terén vezető Ausolannal, az…
Tovább olvasom >