Tante Fanny: teljes kiőrlésű termékek a fókuszban
Teljes kiőrlésű lepénytésztát is kínál a Tante Fanny Ausztriában, ahol további teljes kiőrlésű újdonságok piaci megjelenése is várható a márkától.
A vállalat szerint manapság fontos, hogy az egészséges ételek jó ízűek, kreatívak legyenek, és a fogyasztóknak örömet szerezzenek. Ezért a jövőben tovább bővül teljes kiőrlésű friss tésztáik választéka: a már jól ismert leveles tészta és a lepénykenyér mellett hamarosan quiche-, torta- és pizzatészta is kapható lesz a márka égisze alatt.
A 280 g-os teljes kiőrlésű leveles tészta mellett most már egy új, 340 g-os teljes kiőrlésű lepényalap is kapható. A négy egyenként 85 grammos darabot tartalmazó csomagban lévő tészta édes vagy sós feltétekkel kiegészítve mindössze hét-kilenc perc alatt megsüthető.
Kapcsolódó cikkeink
Újabb versenyfelügyeleti eljárás a „teljes kiőrlésűként” hirdetett termékeknél
Újabb versenyfelügyeleti eljárásokat indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) három élelmiszer-kiskereskedelmi…
Tovább olvasom >Novemberben 4,4 százalékos növekedés volt tapasztalható az élelmiszerek exportjában Ausztriában
Tavaly novemberben jóval nagyobb mértékben esett vissza az osztrák export…
Tovább olvasom >Vegetáriánus szakácsképzés indul jövőre Ausztriában
2025 elején a vegetáriánus gasztronómiára szakosodott szakácsképzés indul Ausztriában. Bár a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >