Tanít a 8 éves Agárdi Pálinkafőzde
Pálinkafőző kurzusokat indít az Agárdi Pálinkafőzde magánfőzőknek 2011 januárjától – hangzott el a cég 8 éves fennállását ünneplő partnertalálkozóján, október 7-én. A főzde a minőségi pálinkafogyasztás egyik fontos állomásaként értékeli a magánfőzés lehetőségének bevezetését, hangzott el a rendezvényen.
Az ünnepségen Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde résztulajdonosa felidézte az elmúlt nyolc év állomásait, majd hozzátette: a válság ellenére a fejlődésük idén is töretlen. Ebben az évben egy új érlelőhelyiséget építettek, és növelték érlelőkapacitásukat.
A partnertalálkozó ezek után egy izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel folytatódott, amelyen a pálinkafőzők, a kormányzat, a terméktanács és az ellenőrző hivatal egyaránt képviseltette magát. Ezen többek között felmerült a törvényi szabályozás további pontosításának igénye, amely az alapanyagok eredetére is kiterjedne, illetve a pálinka-imidzs megőrzésének fontossága is.
Végezetül Vértes Tibor főzőmesteri minőségében mutatta be a cég három idei újdonságát: az őszibarack-pálinkát, a kadarkából készített törkölypálinkát, valamint seprőpárlatot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >