Tanít a 8 éves Agárdi Pálinkafőzde
Pálinkafőző kurzusokat indít az Agárdi Pálinkafőzde magánfőzőknek 2011 januárjától – hangzott el a cég 8 éves fennállását ünneplő partnertalálkozóján, október 7-én. A főzde a minőségi pálinkafogyasztás egyik fontos állomásaként értékeli a magánfőzés lehetőségének bevezetését, hangzott el a rendezvényen.
Az ünnepségen Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde résztulajdonosa felidézte az elmúlt nyolc év állomásait, majd hozzátette: a válság ellenére a fejlődésük idén is töretlen. Ebben az évben egy új érlelőhelyiséget építettek, és növelték érlelőkapacitásukat.
A partnertalálkozó ezek után egy izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel folytatódott, amelyen a pálinkafőzők, a kormányzat, a terméktanács és az ellenőrző hivatal egyaránt képviseltette magát. Ezen többek között felmerült a törvényi szabályozás további pontosításának igénye, amely az alapanyagok eredetére is kiterjedne, illetve a pálinka-imidzs megőrzésének fontossága is.
Végezetül Vértes Tibor főzőmesteri minőségében mutatta be a cég három idei újdonságát: az őszibarack-pálinkát, a kadarkából készített törkölypálinkát, valamint seprőpárlatot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Díjemelés a Magyar Postánál: ennyibe kerülnek majd a leggyakoribb postai szolgáltatások 2025-ben
A Magyar Posta célkitűzése továbbra is az, hogy hatékonyan és…
Tovább olvasom >Nébih: rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat hívott vissza az LPP Hungary Kft.
A SINSAY márkájú, rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat a termékről leváló fóliaréteg…
Tovább olvasom >