Tanít a 8 éves Agárdi Pálinkafőzde
Pálinkafőző kurzusokat indít az Agárdi Pálinkafőzde magánfőzőknek 2011 januárjától – hangzott el a cég 8 éves fennállását ünneplő partnertalálkozóján, október 7-én. A főzde a minőségi pálinkafogyasztás egyik fontos állomásaként értékeli a magánfőzés lehetőségének bevezetését, hangzott el a rendezvényen.
Az ünnepségen Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde résztulajdonosa felidézte az elmúlt nyolc év állomásait, majd hozzátette: a válság ellenére a fejlődésük idén is töretlen. Idén egy új érlelő helyiséget építettek, és növelték érlelő kapacitásukat.
A partnertalálkozó ezek után egy izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel folytatódott, amelyen a pálinkafőzők, a kormányzat, a terméktanács és az ellenőrző hivatal egyaránt képviseltette magát. Ezen többek között felmerült a törvényi szabályozás további pontosításának igénye, amely az alapanyagok eredetére is kiterjedne, illetve a pálinka-imidzs megőrzésének fontossága is.
Végezetül Vértes Tibor főzőmesteri minőségében mutatta be a cég három idei újdonságát: az őszibarack pálinkát, a kadarkából készített törkölypálinkát, valamint seprőpárlatot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >