Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
Ha már szilva éve, akkor hamvas gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.
Az XXL Catering szervezésében Bernát Dániel (U26), Kerekes Sándor (Bonfini Kert), Péter Anna (Malackaraj.hu) és Takács Lajos (Olimpia) csapata újra összeáll, hogy rendhagyó finomságokkal várják a vendégeket.
A menü között olyan ételek szerepelnek, mint Vadraguval töltött grízes derelye szilvahabbal vagy pörgelepény gomolyasajttal és kellel töltve, szilvacsatnival, de lesz kacsamájas szilvás rétes, és Blood dog szilvamustárral is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
34 magyar kiállító vesz részt a kölni ANUGA-n
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyár, keretes szerkezetben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Újdonságok és új témák a 2026-os FRUIT LOGISTICA-n
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >