Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
Ha már szilva éve, akkor hamvas gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.
Az XXL Catering szervezésében Bernát Dániel (U26), Kerekes Sándor (Bonfini Kert), Péter Anna (Malackaraj.hu) és Takács Lajos (Olimpia) csapata újra összeáll, hogy rendhagyó finomságokkal várják a vendégeket.
A menü között olyan ételek szerepelnek, mint Vadraguval töltött grízes derelye szilvahabbal vagy pörgelepény gomolyasajttal és kellel töltve, szilvacsatnival, de lesz kacsamájas szilvás rétes, és Blood dog szilvamustárral is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Protechtor Future Summit: A gazdasági-politikai szakértők már az összeomlást várják, a cégvezérek körében viszont töretlen az optimizmus
Klímaváltozás, járványok, erőforráshiány, biztonsági fenyegetések – válságok mindig is voltak,…
Tovább olvasom >Itt van most Európa legolcsóbb karácsonyi vására
Az erdélyi Nagyszeben karácsonyi vására mára Európa egyik legkedveltebb adventi…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >