Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
Ha már szilva éve, akkor hamvas gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.
Az XXL Catering szervezésében Bernát Dániel (U26), Kerekes Sándor (Bonfini Kert), Péter Anna (Malackaraj.hu) és Takács Lajos (Olimpia) csapata újra összeáll, hogy rendhagyó finomságokkal várják a vendégeket.
A menü között olyan ételek szerepelnek, mint Vadraguval töltött grízes derelye szilvahabbal vagy pörgelepény gomolyasajttal és kellel töltve, szilvacsatnival, de lesz kacsamájas szilvás rétes, és Blood dog szilvamustárral is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
AI a vezetésben: több mint automatizálás, a munka támogatása
A mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az üzleti életben már nemcsak…
Tovább olvasom >Jön az idei utolsó Trade Marketing Klubülés – POPAI POP díjátadóval
November 28-án a MOM Kulturális Központ (MOMKult) különtermébe várunk mindenkit,…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben? Jön a 34. Biokultúra Nap!
A Magyar Biokultúra Szövetség immár 34. alkalommal rendezi meg a…
Tovább olvasom >