Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
Ha már szilva éve, akkor hamvas gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.
Az XXL Catering szervezésében Bernát Dániel (U26), Kerekes Sándor (Bonfini Kert), Péter Anna (Malackaraj.hu) és Takács Lajos (Olimpia) csapata újra összeáll, hogy rendhagyó finomságokkal várják a vendégeket.
A menü között olyan ételek szerepelnek, mint Vadraguval töltött grízes derelye szilvahabbal vagy pörgelepény gomolyasajttal és kellel töltve, szilvacsatnival, de lesz kacsamájas szilvás rétes, és Blood dog szilvamustárral is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >