Szigorúbban ellenőrzött pálinkák
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az egyik lehetséges megoldásnak tartja a pálinka piacra kerülés előtti kötelező hatósági vizsgálatát a hungarikum pálinka kiemelkedő minőségének megőrzése érdekében. A forgalomba helyezés előtti ellenőrzés a piaci szakértők szerint kedvező lehet, hiszen kizárhatja a hamisítványok forgalomba kerülését.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Orbán Viktor: jövőre reális a három százalékot meghaladó gazdasági növekedés
Reális a három százalékot meghaladó gazdasági növekedés 2025-ben Magyarországon –…
Tovább olvasom >Nehéz helyzetben a sertéshúságazat: emelkedő költségek, csökkenő fogyasztás és átalakuló szokások
Évek óta kihívásokkal néz szembe a hazai és az uniós…
Tovább olvasom >Az NGM tájékoztató levélben kéri az embereket, hogy költsenek
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztató levélben fogja értesíteni az önkéntes…
Tovább olvasom >