Szigorít frisshús-fenntarthatósági sztenderdjein a Coop Hollandiában
A Coop Netherlands két éven belül csak olyan friss húst kínál legújabb vállalása szerint, amely legalább egy csillagot kapott a Beter Leven minőségi tanúsítás során. A lépés része a kereskedelmi lánc azon kísérletének, mely során fenntarthatósági sztenderdjeit kívánja szigorítani. A fenntarthatóbb termékekre átállásból egyelőre a megfelelő ellátás okán kimaradtak a darált húsok.
A Beter Leven minőségi tanúsítvány egy állatjóléti minősítés, amely bizonyítja, hogy az elvei mentén tenyésztett állatok a hagyományos állattenyésztő telepeknél megfelelőbb körülmények között élnek.
A cég azon túl, hogy gondoskodik a fenntarthatóbb frisshús-áruról, növényi alapú húshelyettesítők bevezetésén is dolgozik.
Kapcsolódó cikkeink
Leépít a Nestlé csehországi gyárában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lassul a növényi húsalternatívák piaca – visszavonulót fúj a brit Tesco
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Sejttenyésztett marhazsírral lépne piacra Európában a Mosa Meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vitaminpajzs a hideg ellen – BioTechUSA szerves vitamincsalád az őszi-téli hónapokra
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H Elemzői kommentár: Mi vár a magyar inflációra?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Digitális polcok harca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >