Szállodaszövetség: Magyarország bekerült a gasztronómiai elitklubba
Azzal, hogy Széll Tamás megnyerte a Bocuse d'Or európai döntőjét Budapesten, Magyarország még inkább felkerült a világ gasztronómiai térképére, bekerült a gasztronómiai elitklubba – mondta a szerdai eredményhirdetést követően a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke az MTI-nek.
Nilai Ákos kiemelte: ez a díj a teljes magyar gasztronómiában és szállodaiparban dolgozókat arra kötelezi, hogy a továbbiakban még jobb teljesítményt és minőséget nyújtsanak a vendégek kiszolgálásában Magyarországon. Hozzátette: ez nagy feladatot ró a szakmára, ami elől nem térhet ki. Jelezte ugyanakkor, hogy például az oktatásban is adódnak feladatok, azt a mostani díj és a Michelin-csillagok fényében újra kell gondolni, Széll Tamás ugyanis sok fiatalnak lehet példaképe.
Nilai Ákos utalt arra, hogy Széll Tamás elsősége csapatmunka eredménye, amit ennek megfelelően kell értékelni. Dicsérte a szervezőket az esemény világszínvonalú megrendezéséért és a kiváló minőségű alapanyagok biztosításáért. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >Új éttermi szolgáltatást vezetett be a Munch
Elindult a Munch Club, amely exkluzív éttermi 1+1 Dealekkel és…
Tovább olvasom >További cikkeink
A irodai szemeteskosarak apoteózisa – A nap videója
Láttunk már olyan automata szemeteseket – bár nem ilyen szellemes…
Tovább olvasom >Ha egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik – A nap képe
Idén ezt a fotót választottuk az évi egyetlen nem FMCG-kapcsolatú…
Tovább olvasom >