Szakácstovábbképzéseket szervez a Pannon Gasztronómiai Akadémia
Öthónapos átfogó szakmai és fejlesztési programot dolgozott ki a Pannon Gasztronómiai Akadémia keretei között Bíró Lajos és Csapody Balázs, melynek célja fejlődési lehetőség biztosítása szakácsok és séfek számára.
Az első előadásra 2018. január 24-én kerül sor a Metro Gasztroakadémián, Budaörsön.
Témája: a vidéki és balatoni Csárdák és Kisvendéglők szakácsainak továbbképzése – új technikák és technológiák bemutatása (a már meglévő adottságokat 95%-ban figyelembe véve).
Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre.
Témája az általános (szegmensre jellemző) ételkínálat reformációja, mely kihatással van a főzési technikákra és a receptúrák használatára (egyénileg kialakítva) és célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet.
Az előadó séfek:
Bíró Lajos – Bock Bisztró
Jahni László – Kistücsök
Ruprecht László – Stílusos Vidéki Éttermiség
A délelőtti program elemei:
-főzelékek, levesek, pörköltek, az ételek pedig: Halászlé, Gulyásleves, Krémlevesek stb.
A délutáni program elemei:
-Harcsapaprikás, Brassói, Cigánypecsenye, Hagymás rostélyos, Malaccsászár, Töltött dagadó stb.
Részvételi díj: 10 000 Ft/fő
Az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében regisztrálják – jelentkezés info@pannonga.org.
Kapcsolódó cikkeink
Alumínium csillogás a márkaépítésben
Fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális kérdéseket járták körbe a Magyar Marketing Szövetség…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >