Szakácstovábbképzéseket szervez a Pannon Gasztronómiai Akadémia
Öthónapos átfogó szakmai és fejlesztési programot dolgozott ki a Pannon Gasztronómiai Akadémia keretei között Bíró Lajos és Csapody Balázs, melynek célja fejlődési lehetőség biztosítása szakácsok és séfek számára.
Az első előadásra 2018. január 24-én kerül sor a Metro Gasztroakadémián, Budaörsön.
Témája: a vidéki és balatoni Csárdák és Kisvendéglők szakácsainak továbbképzése – új technikák és technológiák bemutatása (a már meglévő adottságokat 95%-ban figyelembe véve).
Az egész napos program két blokkban (délelőtt és délután – közte 30 perc ebédszünettel) kerül megrendezésre.
Témája az általános (szegmensre jellemző) ételkínálat reformációja, mely kihatással van a főzési technikákra és a receptúrák használatára (egyénileg kialakítva) és célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldása felé vezethet.
Az előadó séfek:
Bíró Lajos – Bock Bisztró
Jahni László – Kistücsök
Ruprecht László – Stílusos Vidéki Éttermiség
A délelőtti program elemei:
-főzelékek, levesek, pörköltek, az ételek pedig: Halászlé, Gulyásleves, Krémlevesek stb.
A délutáni program elemei:
-Harcsapaprikás, Brassói, Cigánypecsenye, Hagymás rostélyos, Malaccsászár, Töltött dagadó stb.
Részvételi díj: 10 000 Ft/fő
Az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében regisztrálják – jelentkezés info@pannonga.org.
Kapcsolódó cikkeink
Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben…
Tovább olvasom >Menteshelyek ez évi kedvenc helyei
Idén harmadik alkalommal került meghirdetésre a Menteshelyek kedvenc helyei verseny. Egyre…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >