Szakácsképzés iPoddal
Bár sokak számára az iPod nem több egy személyre szabott hordozható zenetárnál, használata az oktatásban is lassan, de biztosan terjed – a nyelvoktatás után a gasztronómiai szakképzésben is felbukkant oktatási eszközként. A The Culinary Institute of America’s (CIA) ProChef Podcast szakácsképző kurzusának az az előnye, hogy az oktatás-gyakorlás sem időhöz, sem helyhez nem kötött. A ProChef Podcast tréninggel az oktatás az iskola falain kívül, a konyhában történhet. Az eddig elkészült modulok első filmjei az alapvető konyhai előkészületi munkákat veszi sorra, az alapanyagoktól a zöldségek előkészítéséig. A második rész egy ötlettár, amely a vendégkör kialakításához, valamint megtartásához nyújt tippeket. (www.ciaprochef.com/fbi/ipod.html)
Mindezek után bizonyára az sem meglepő, hogy a világban mixereket is „képeznek” iPoddal – ennek egy eleme látható képünkön is, ám ez a téma maradjon meg következő számunk olvasóinak…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyencekből és gasztroélmény-vadászokból szervez különleges és összetartó közösséget…
Tovább olvasom >