Szabályozná a szénhidrát-, a rost- és a cukorszintet a Nestlé a zabkásában
A Nestlé tudósai kifejlesztettek egy olyan új táplálkozási koncepciót, amelynek célja, hogy meghatározza a szénhidrát minőségét a zabkásában.
A Grainsmart nevű rendszer definiálja az arányt a szénhidrátok, a rostok és a cukor között. Ennek célja, hogy limitálja a cukrok mennyiségét és növelje a rostokét, amely egészségesebb termékeket és kiegyensúlyozottabb étrendet eredményez.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Új világkonyha-márkákat vezet be a Nestlé az Egyesült Államokban
Mings és Tapatío néven két új világkonyha-márkát vezet be a…
Tovább olvasom >Nyereséggel zárta az első fél évet a Nestlé Hungária
Nestlé Hungária closed the first half of the year with…
Tovább olvasom >TMK 2in1: Workshop és grillparty
A Trade Marketing Klub június 6-án délután egy különleges, teraszra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >