Szabályozná a szénhidrát-, a rost- és a cukorszintet a Nestlé a zabkásában
A Nestlé tudósai kifejlesztettek egy olyan új táplálkozási koncepciót, amelynek célja, hogy meghatározza a szénhidrát minőségét a zabkásában.
A Grainsmart nevű rendszer definiálja az arányt a szénhidrátok, a rostok és a cukor között. Ennek célja, hogy limitálja a cukrok mennyiségét és növelje a rostokét, amely egészségesebb termékeket és kiegyensúlyozottabb étrendet eredményez.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
15 millió eurót invesztál spanyol kávégyárába a Nestlé
15 millió eurós beruházást jelentett be spanyolországi Girona gyárában a…
Tovább olvasom >100%-ban a Nestlé tulajdonába került a kínai Hsu Fu Chi édességmárka
Megszerezte a Nestlé a kínai Hsu Fu Chi édességgyártó fennmaradó…
Tovább olvasom >Fenntarthatóan a földtől az asztalig
Nem kisebb vállalást tett globálisan a Nestlé 2025-re, minthogy alapvető…
Tovább olvasom >További cikkeink
Így változik a boltok árrésse most, hogy a kormány döntött
A kormány bejelentése szerint harminc alapvető élelmiszer árrését korlátozzák, miután…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterve garantálja az EU élelmiszerbiztonságát
Az Európai Bizottság által februárban elfogadott mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterv…
Tovább olvasom >Március 14-én fogyasztóvédelmi napot tartanak az Auchan áruházak
Az Auchan Magyarország 2017-től a Covid járvány megjelenéséig minden évben…
Tovább olvasom >