Szabályozná a szénhidrát-, a rost- és a cukorszintet a Nestlé a zabkásában
A Nestlé tudósai kifejlesztettek egy olyan új táplálkozási koncepciót, amelynek célja, hogy meghatározza a szénhidrát minőségét a zabkásában.
A Grainsmart nevű rendszer definiálja az arányt a szénhidrátok, a rostok és a cukor között. Ennek célja, hogy limitálja a cukrok mennyiségét és növelje a rostokét, amely egészségesebb termékeket és kiegyensúlyozottabb étrendet eredményez.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Novemberben indul az Etesd az Eszed edukációs program 2025-ös kihívása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csillag születik – jön a dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyarok szerint az élelmiszer-pazarlás ugyanolyan nagy probléma, mint a klímaváltozás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Közös gondolkodás, tudatos megújulás: fordulópontjához érkezett a magyar retail ingatlanpiac
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ünnepi nyitvatartás a PENNY-ben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lidl: újabb különadó-emelés már láncbezárást hozhat a magyar piacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
