Szabályozná a szénhidrát-, a rost- és a cukorszintet a Nestlé a zabkásában
A Nestlé tudósai kifejlesztettek egy olyan új táplálkozási koncepciót, amelynek célja, hogy meghatározza a szénhidrát minőségét a zabkásában.
A Grainsmart nevű rendszer definiálja az arányt a szénhidrátok, a rostok és a cukor között. Ennek célja, hogy limitálja a cukrok mennyiségét és növelje a rostokét, amely egészségesebb termékeket és kiegyensúlyozottabb étrendet eredményez.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Eltűnt a nevető nyuszi a Nesquik mexikói dobozáról
Mexikóban többé nem szerepel a jól ismert nevető nyuszifigura a…
Tovább olvasom >Átadták a Nestlé napelemparkját Szerencsen
Szerencsen átadták a Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor-gyártó és…
Tovább olvasom >Miért fizetünk többet a reggeli koffeindózisért?
Azt gondolom, kevesen tudunk sikeresen elkezdeni egy átlagos napot egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >