Szabályozná a szénhidrát-, a rost- és a cukorszintet a Nestlé a zabkásában
A Nestlé tudósai kifejlesztettek egy olyan új táplálkozási koncepciót, amelynek célja, hogy meghatározza a szénhidrát minőségét a zabkásában.
A Grainsmart nevű rendszer definiálja az arányt a szénhidrátok, a rostok és a cukor között. Ennek célja, hogy limitálja a cukrok mennyiségét és növelje a rostokét, amely egészségesebb termékeket és kiegyensúlyozottabb étrendet eredményez.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Termékvisszahívás a Nestlénél
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szálltunk rendelkezésükre! (2. rész)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >28 millió fontot invesztál brit instantkávé-gyárába a Nestlé
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fordulópont a tejágazatban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A lojalitás titkos fizetőeszközei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adatvédelmi kezdeményezést indított a belga Colruyt Group
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
