SWISS Laboratory Sour Cherry Zero 250 ml, szénsavmentes vitaminital
2024-ben a SWISS Laboratory szénsavmentes vitaminital portfóliója izgalmas újdonsággal bővül! A SWISS Laboratory rózsaszínben pompázó innovációja a meggyíz természetesen édes és frissítő ízvilágát hozza el a fogyasztóknak, amely egyedi ízharmóniájával és 3250 mg kollagéntartalmával hódítja meg a kategóriát. A SWISS Laboratory Sour Cherry Zero svájci gyógynövény- és vitamintartalmának, cukormentes formulájának és magas kollagéntartalmának köszönhetően tökéletes választás nem csak a meggyíz szerelmeseinek, de minden aktív, egészséges életmódot követő fogyasztónak egyaránt.
Bevezetés hónapja: 2024. március
Bevezetési kedvezmények és támogatások: digitális és social media megjelenések, TV-kampány, out of home megjelenések, POS-anyagok
Kapcsolatfelvétel: HELL ENERGY Magyarország Kft.;
e-mail: info@swisslaboratory.hu; web: www.swisslaboratory.com
Kapcsolódó cikkeink
A beszállítói és beszerzői célok ugyanazok, de csatornánként mások a kihívások és tervek – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Keddtől a kiskereskedelem tudományában mélyedhettek el az FMCG-szabadegyetem hallgatói a…
Tovább olvasom >Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása
Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő…
Tovább olvasom >Funkciókkal csúcsra járatva
A funkcionális élelmiszerek és italok piaca az utóbbi években robbanásszerű…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >