Street Food Egyesület: egyre népszerűbb Magyarországon az utcai ételek fogyasztása
A Street Food Egyesület elnöke szerint Magyarországon is egyre népszerűbb az utcai ételek fogyasztása, mert kevés idejük van az embereknek enni, de jó minőséget várnak el.
Vad Horváth Zoltán az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában elmondta, régóta azon dolgoznak, hogy egyre több olyan belvárosi helyszínen is megjelenjenek, ahol az éttermeket nem veszélyeztetik. Példaként említette a Hősök terét, a Népligetet, vagy a Városligetet is.
Negatívumként említette azonban, hogy minden kerületnek saját szabályai vannak a területfoglalásra vonatkozóan és többnyire a fiatalabb hivatalnokok engedélyezik a kitelepülést. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Elindult a 10. Olasz Gasztronómiai Világhét – az olasz ízek, kultúra és innováció ünnepe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >10 éves a MOL Fresh Corner – az olimpiai bajnoktól a Tankcsapdáig mindenki az ország legkedveltebb hot-dogját ünnepli
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A palócleves nem palóc – így született meg a magyar gasztronómia egyik ikonikus étele
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Advent Óbudán: indul a főváros egyik legkedvesebb karácsonyi vására
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >„A jövő turizmusa az értékekre épül” – iránytűt adott a Tourism Summit 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Még a Mikulás hazájából is érkeznek kürtöskalácsot enni – rekordévet hozhat az ünnepi szezon Budapesten
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
