Stella Artois: különleges külsőt ölt a karácsonyi sör
A Superbrands díjas Stella Artois – egy igazi karácsonyi sörhöz méltóan – különleges, egyedi csomagolásban kerül a boltok polcaira az év végén. A karácsony csillogását és a Stella Artois különleges kelyhét bemutató, pirossal és arannyal díszített 0,5 literes doboz igazán méltó dísze az ünnepi asztalnak.
A Stella Artois – a világ legnagyobb mennyiségben eladott belga söre – évről-évre különlegességekkel lepi meg fogyasztóit a karácsonyi szezonban, hogy ezzel ünnepelje a márka megszületését, és felidézze hagyományait.
A Stella Artois nevét a karácsonyi csillag után kapta. A jelenlegei doboz és üveg design 1988-ban nyerte el végleges formáját. Az emblémában található kürt a leuveni Den Horen sörgyárnak (szó szerinti fordítása: A Kürt) állít emléket. Sebastian Artois az 1700-as évek elején lett a gyár sörfőző mestere, amely 1717-től kezdve az ő nevét viseli. A logó körüli kartus a korabeli Belgium építészeti stílusát dicséri, míg az alatta fellelhető emblémák és érmek, az évszázadok során a márka kitűnőségét díjazó elismeréseket szimbolizálja. Az idén karácsonykor a hazai piacon megvásárolható, egyedi megjelenésű doboz elegáns formában kapcsolja össze a Stella Artois két különleges márkajegyét, a csillagot és a kelyhet. A különleges kehely biztosítja, hogy a 9 lépéses csapolási rituálé szerinti csapolt sör a legnagyobb élményt adja mind megjelenésében, mind pedig a sör ízvilágában (a mágikus 9 lépést megismerheti az alábbi linken: http://www.borsodisorgyar.hu/hu/erdekessegek/stella-artois-csapolasi-rituale/index.html
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
TUTTI Sweety Édes fogások
A TUTTI Sweety termékcsalád a klasszikus édes fogásokat hozza vissza…
Tovább olvasom >Freego, Gluténmentes leveles sajtos pogácsa, előkelesztett, gyorsfagyasztott
A Freego legújabb innovációja: a Freego Gluténmentes Leveles Sajtos Pogácsa,…
Tovább olvasom >Márka Szőlő-Vattacukor ízű szénsavas üdítőital
A kezdetben limitált kiadású Szőlő-vattacukor termékünk a nagy érdeklődésre való…
Tovább olvasom >