Starbucks® by Nespresso®
A Starbucks® márka Nespresso® kompatibilis kapszuláinak termékcsaládja új taggal bővült 2024 januárjában: a Starbucks® by Nespresso® Blonde Espresso Decaf kávékapszulákkal. A Starbucks® igazi kávéházi hangulatot varázsol az otthonodba, új, szakértelemmel kifejlesztett koffeinmentes kávéjával, mellyel a portfólió koffeinmentes kávéinak listája kettőre bővül, így a markáns, sötét pörkölésű kávé mellett már egy lágyabb, világos pörkölésű is elérhetővé válik. Az újdonság a megszokott módon 80%-ban újrahasznosított Nespresso kompatibilis alumínium kávékapszula formájában érkezik, és tökéletes koffeinmentes kávét készíthetsz belőle eszpresszóként és hosszan lefőzve is – Nespresso® kávéfőzőgépeddel.
A decaf fogyasztás trendje szorosan összeköthető az egészséges életmód előtérbe kerülésével, kifejezetten azok körében, akik a koffeinfogyasztásukat szeretnék mérsékelni. A Nestlé© a Starbucks védjegyeit licenc alapján használja. ©2023 Starbucks Corporation.
Bevezetés hónapja: 2024. január
Kapcsolatfelvétel: Nestlé Hungária Kft.,
web: starbucksathome.com/hu/kapcsolat
Kapcsolódó cikkeink
Megszűnt a Nespresso kapszulák védelme a Benelux-országokban
A Brüsszeli Fellebbviteli Bíróság döntése értelmében többé nem él a…
Tovább olvasom >Starbucks: vége a csak elvitelre szóló kávézóknak – visszatérés a vendéglátás melegségéhez
Radikális stratégiai váltásba kezd a világ legnagyobb kávézólánca: a tőzsdén…
Tovább olvasom >Visszahívja az irodába dolgozóit a Starbucks
Szigorítja a Starbucks a hibrid munkavégzés szabályait: októbertől a vállalat…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Kezdő vállalkozóknak indít díjmentes képzést a Kamara
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a területi kamarák közreműködésével…
Tovább olvasom >Rekord magasságba szökött a svájci Lidl sajtexportja tavaly
Tizenöt éves fennállásának legerősebb évét zárta a svájci Lidl sajtexport…
Tovább olvasom >Alkoholmentes sörbe invesztál Robbie Williams
Robbie Williams személyében befektetőt kapott az ausztrál Heaps Normal alkoholmentes…
Tovább olvasom >