Starbucks® by Nespresso®
A Starbucks® márka Nespresso® kompatibilis kapszuláinak termékcsaládja két új taggal bővül: a Starbucks® by Nespresso® Creamy Vanilla és a Starbucks® by Nespresso® Smooth Caramel kávékapszulákkal. A Starbucks® igazi kávéházi hangulatot varázsol az otthonodba, a szakértelemmel kifejlesztett ízesített kávéival, melyek már elérhetők édes vaníliás, illetve vajkaramellás ízekben is. A megszokott módon már 80%-ban újrahasznosított Nespresso kompatibilis alumínium kávékapszulák formájában. Tökéletes kávét készíthetsz eszpresszóként (40 ml) és hosszan (110 ml) lefőzve is – Nespresso® kompatibilis kávéfőzőgépeddel.
Starbucks® – Készítsd el a sajátodat otthon!
A Nestlé© a Starbucks védjegyeit licenc alapján használja. ©2023 Starbucks Corporation.
Bevezetés hónapja: 2023. április
Bevezetési kedvezmények és támogatások: A termékbevezetést digitális kampánnyal és in-store vizibilitással támogatjuk.
Kapcsolatfelvétel: Nestlé Magyarország Kft.
web: starbucksathome.com/hu/kapcsolat
Kapcsolódó cikkeink
Megérkezett a Starbucks ünnepi italkínálata: új ízek és nosztalgikus kedvencek a téli hónapokra
A hideg hónapok beköszöntével a Starbucks ismét elhozza az ünnepi…
Tovább olvasom >Az AI hatása Észak-Amerikában 2030-ra elérheti az 1,6 ezer milliárd dollárt
A kiskereskedők eltérő mértékben bár, de profitálhatnak a mesterséges intelligencia…
Tovább olvasom >Átfogó átalakításokkal próbálja újraéleszteni a Starbucksot Brian Niccol vezérigazgató
A Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol, átfogó reformokat tervez bevezetni…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >