Sör mi több: új szezont nyitott a Sörszövetség
A Magyar Sörgyártók Szövetsége májusi szezonnyitó eseményén elindította a „Sör mi több” eseménysorozatot, amelynek célja, hogy elmélyítse a hazai sörkultúrát, új oldalairól mutassa be ezt a természetes italt. A Magyar Sörgyártók Szövetségének nem titkolt célja, hogy a világszerte reneszánszát élő folyékony kenyér az őt megillető helyére kerülhessen a magyar sörivók asztalánál.
A „Sör mi több” és a nagyközönség első találkozása a Budavári Sörfesztiválon lesz. A szervezők reményei szerint az idei nyár a minőségi sörök, ill. hozzájuk passzoló étkek tudatos, kulturált fogyasztása jegyében zajlik majd. Mind hasznos, érdekes, újszerű információk, mind izgalmas események tekintetében segítségére lesznek az érdeklődő és leendő sörfogyasztóknak, hogy megtalálhassák a saját kedvenc sör-gasztro párosításaikat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >A vártnál magasabb lett az április infláció
Áprilisban 4,2 százalékos volt az éves infláció, havi szinten pedig…
Tovább olvasom >