Sonkába göngyölt, Sajtos-fokhagymás, Pulyka grillkolbász

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 21. 08:00

A Sonkába göngyölt grillkolbász ízesítésében a görög fűszerek dominálnak. A Sajtos-fokhagymás juhbélbe töltött különlegesség, míg a Pulyka grillkolbász enyhén, medvehagymával és petrezselyemmel ízesített pulykahúsból készül. Kiszerelésnagyság: 230 g (kivéve Sonkába göngyölt grillkolbász 330 g); Eltarthatóság: 30 nap; Raktározás: 0-(+7) °C . Bevezetés hónapja: 2008. április. Bevezetési támogatások: grillezési ötletek, tanácsok és receptek a www.delhus.hu honlapon Szalai Tamás Grill Európa- és világbajnok ajánlásával, kereskedelmi és fogyasztói sajtóhirdetések, receptszponzorációk, nyereményjáték a weboldalon, sales folder, event marketing (grillbajnokság, grillfesztivál stb.). Kapcsolatfelvétel: PICK Szeged Zrt., Kapcsolattartó: Vevőszolgálat; T.: 62/567-298, 161 és (79) 527-415, 419; F.: (62) 567-362, 356 és (79) 527-432, 433; www.pick.hu

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek