Skandináviában kevésbé zsíros a sültkrumpli
Egy dán kutatás szerint már nemcsak a magyar konyha, de a nemzetközi gyorséttermeink hazai kínálata is zsírosabb, mint ugynazoknak a cégeknek a termékei sok más országban.
A 15. Európai Elhízástudományi Konferencián bemutatott,
35 ország bevonásával készült vizsgálat a KFC és McDonald's termékeit
vizsgálta, s kiderült: ugyanazon termék teljes zsírtartalma akár 40
százalékkal, míg transzzsírtartalma nagyságrendekkel különbözhet, attól függően,
hogy a világ melyik részén vásárolták. A Magyarországon mért értékek a
legrosszabbak között szerepeltek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >