Skandináviában kevésbé zsíros a sültkrumpli
Egy dán kutatás szerint már nemcsak a magyar konyha, de a nemzetközi gyorséttermeink hazai kínálata is zsírosabb, mint ugynazoknak a cégeknek a termékei sok más országban.
A 15. Európai Elhízástudományi Konferencián bemutatott,
35 ország bevonásával készült vizsgálat a KFC és McDonald's termékeit
vizsgálta, s kiderült: ugyanazon termék teljes zsírtartalma akár 40
százalékkal, míg transzzsírtartalma nagyságrendekkel különbözhet, attól függően,
hogy a világ melyik részén vásárolták. A Magyarországon mért értékek a
legrosszabbak között szerepeltek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Gen Z vásárlási szokásai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új mércét állít a hazai rendezvénypiac a 101 Hanggal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Prémium ital, prémium irodalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >