Magazin: Megélnek-e a sushi-szakácsok Japánban?
A sushi készítését állítólag éveken keresztül kell tanulni. Csak éppen nem éri már meg – legalább is így tűnik a hírből, hogy a tokiói Sushi Akadémia évente végző száz hallgatójának legnagyobb hányada szerint külföldön sokkal jobban megfizetik tudásukat, ezért nem is keresnek japánban munkát.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >