Magazin: Megélnek-e a sushi-szakácsok Japánban?
A sushi készítését állítólag éveken keresztül kell tanulni. Csak éppen nem éri már meg – legalább is így tűnik a hírből, hogy a tokiói Sushi Akadémia évente végző száz hallgatójának legnagyobb hányada szerint külföldön sokkal jobban megfizetik tudásukat, ezért nem is keresnek japánban munkát.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >