Magazin: Señorita Por Favor!
A kaliforniai San Mateo karibi tapas-bárként definiált éttermében, a Cha Cha Cha Cubában jól elkészített marha- és csirkehúst, meg mindenféle tenger gyümölcsét kínálnak, korsóban hozzák mellé a sangriát, állítólag a kiszolgálás igyekvő, bár nem mindig tökéletes – ám a hely mindezek miatt még nem kerülhetett volna ebbe a rovatunkba. Ami igazán különleges benne, az az enteriőr „autentikussága”, az abban rejlő meghökkentő kreativitás. Mert egy halászcsárdában hálókat meg bográcsokat kiaggatni, vagy egy görög étteremben mindent kékre és fehérre festeni, az találó, de hogy megkülönböztethetővé teszi-e a helyet, az minimum kétséges. De mit ér egy láthatóan erőlködés nélkül kitalált jó ötlet! Nem tudjuk elképzelni, hogyan lehetne a Cha Cha Cha Cubában látottnál eredetibben egy étterembe varázsolni a mediterrán utcaképet: már a falra festett teraszokat sem neveznénk túl didaktikusnak, de mindez a keskeny kiugróval, kovácsoltvas rácsokkal, néhány virággal és tárggyal háromdimenzióssá téve – leginkább talán magától értetődésével nyűgöz le minket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >