Magazin: Señorita Por Favor!
A kaliforniai San Mateo karibi tapas-bárként definiált éttermében, a Cha Cha Cha Cubában jól elkészített marha- és csirkehúst, meg mindenféle tenger gyümölcsét kínálnak, korsóban hozzák mellé a sangriát, állítólag a kiszolgálás igyekvő, bár nem mindig tökéletes – ám a hely mindezek miatt még nem kerülhetett volna ebbe a rovatunkba. Ami igazán különleges benne, az az enteriőr „autentikussága”, az abban rejlő meghökkentő kreativitás. Mert egy halászcsárdában hálókat meg bográcsokat kiaggatni, vagy egy görög étteremben mindent kékre és fehérre festeni, az találó, de hogy megkülönböztethetővé teszi-e a helyet, az minimum kétséges. De mit ér egy láthatóan erőlködés nélkül kitalált jó ötlet! Nem tudjuk elképzelni, hogyan lehetne a Cha Cha Cha Cubában látottnál eredetibben egy étterembe varázsolni a mediterrán utcaképet: már a falra festett teraszokat sem neveznénk túl didaktikusnak, de mindez a keskeny kiugróval, kovácsoltvas rácsokkal, néhány virággal és tárggyal háromdimenzióssá téve – leginkább talán magától értetődésével nyűgöz le minket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Több mint 1,2 milliárd forintnyi turisztikai fejlesztés Bács-Kiskunban
Turisztikai fejlesztésekre több mint 1,2 milliárd forintot fordíthatnak Bács-Kiskun vármegyében…
Tovább olvasom >Egy nap alatt kétszer zárta be ugyanazt a két kínai büfét a fogyasztóvédelem
Egy nap alatt kétszer kellett bezárnia ugyanazt a két fővárosi…
Tovább olvasom >Áttörés történt a szabadidősport, az élménysport és az aktív turizmus területén
Áttörés történt Magyarországon a szabadidősport, az élménysport és az aktív…
Tovább olvasom >