Innováció: új glutén- és laktózmentes pékáru az ALDI-ban
Az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben kapható Magyarországon először frissen sütött, glutén- és laktózmentes sajtos stangli. A termék különlegessége, hogy darabonként szeparáltan, környezettudatos papír sütőzacskóba csomagolva érkezik, így az előállítástól egészen a kosárba kerülésig kizárható a keresztszennyeződés veszélye.
A ropogós és ínycsiklandozó glutén- és laktózmentes sajtos stanglit az ételintoleranciával küzdő, valamint a lakto vegetáriánus vásárlók is biztonsággal fogyaszthatják. Ezzel az innovációval az ALDI olyan termékportfóliót kínál, amely jelenleg nem érhető el máshol.
Keresse a terméket az ALDI állandó kínálatában!
Kapcsolódó cikkeink
Receptekkel kampányol a brit Aldi a gyermekek egészségesebb táplákozásáért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az ország történetének legnagyobb élelmiszergyűjtése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vásárlóbarát nyitvatartás az ünnepek alatt: december 24-én délig tart nyitva minden ALDI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ünnepi nyitvatartás a PENNY-ben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lidl: újabb különadó-emelés már láncbezárást hozhat a magyar piacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fehérjeforrások új generációja: így hódítanak a magas proteintartalmú termékek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
