Innováció: új glutén- és laktózmentes pékáru az ALDI-ban
Az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben kapható Magyarországon először frissen sütött, glutén- és laktózmentes sajtos stangli. A termék különlegessége, hogy darabonként szeparáltan, környezettudatos papír sütőzacskóba csomagolva érkezik, így az előállítástól egészen a kosárba kerülésig kizárható a keresztszennyeződés veszélye.
A ropogós és ínycsiklandozó glutén- és laktózmentes sajtos stanglit az ételintoleranciával küzdő, valamint a lakto vegetáriánus vásárlók is biztonsággal fogyaszthatják. Ezzel az innovációval az ALDI olyan termékportfóliót kínál, amely jelenleg nem érhető el máshol.
Keresse a terméket az ALDI állandó kínálatában!
Kapcsolódó cikkeink
Menopauza-termékcsaláddal támogatja az írországi Aldi nőket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >8 év, 200 000 vendégéjszaka: jubilál az ALDI Utazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MAGIC MILK laktózmentes főzőtejszín 20% 0,5 l
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Papír helyett digitalizáció: nemzetközi trendekhez illeszkedő megoldásokkal spórol több tonna papírt a SPAR
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Nescafé már 2024-ben elérte a 2025-re kitűzött regeneratív mezőgazdasági céljait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Gera Zoltán a fiatal sportolókért – a Nádudvari 10 milliós támogatási programot indít
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >