Sajt csokiformában
Még szabadalmaztatás előtt áll a Chunka Cheese új eljárása, amely jelentősen megkönnyítheti a sajtgyártók életét és a sajtkedvelők nassolását.A Chunka Cheese szakemberei két fontos szempontot vettek alapul, amikor megalkották a táblacsokoládékra emlékeztető sajt-dizájnt: a kényelmet és az egyszerűséget. Az új kiszerelésű sajtokat bárki, bárhol és bármikor előveheti és azonnal – kés nélkül – akkora sajtkockákra darabolhatja, amekkorára csak szeretné. A forradalmian új eljárás akármelyik sajttípusra alkalmazható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Éles árverseny és kihívások a magyar élelmiszeriparban
A magyar élelmiszerpiacon komoly árverseny alakult ki, mivel a forgalom…
Tovább olvasom >A magyar vásárlók stresszmentes karácsonyt szeretnének: online előre vásárolnak és 100 000 forint felett költenek ajándékokra
A magyarok idén több mint 100 000 forintot terveznek karácsonyi…
Tovább olvasom >Visszaesett az élelmiszerár-emelkedés, nem várható jelentős drágulás év végéig
Az elmúlt két évben meredek élelmiszerár-emelkedést tapasztaltak a fogyasztók Magyarországon,…
Tovább olvasom >