Saját márkás vegán „húspogácsát” és darált „húst” vezetett be az Edeka
A német Edeka „No Meat” márkanéven márciusban új, saját márkás vegán burger pogácsát és darált húst vezetett be. A növényi alapanyagokból készült termékek a húst ízében és állagában egyaránt visszaadják.
A No Meat. Just Burger pogácsák friss és mélyhűtött formában is kaphatók. A mélyhűtött változat borsófehérjét, repceolajat, fűszereket tartalmaz, míg a friss variáns szójaprotein, napraforgóolaj és fűszerek felhasználásával készül.
A No Meat. Just Hack szójaalapú vegán darált „húsból” számos különféle étel, így bolognai szósz is készíthető.
Kapcsolódó cikkeink
Csendes offenzívában a sajátmárkák az európai élelmiszerboltok polcain
A sajátmárkák lassan, de biztosan lépnek ki a másodhegedűs szerepből:…
Tovább olvasom >Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Tízmilliók egy nyitófüllel – elindult a XIXO történetének legnagyobb nyereményjátéka
Idén nyáron minden eddiginél nagyobb dobásra készül a XIXO: elindult…
Tovább olvasom >Auchan Placc újratöltve – friss kínálat és megfizethető árak az EFOTT-on!
Már harmadik éve nyitja meg kapuit az Auchan Placc az…
Tovább olvasom >