Saját márkás vegán „húspogácsát” és darált „húst” vezetett be az Edeka
A német Edeka „No Meat” márkanéven márciusban új, saját márkás vegán burger pogácsát és darált húst vezetett be. A növényi alapanyagokból készült termékek a húst ízében és állagában egyaránt visszaadják.
A No Meat. Just Burger pogácsák friss és mélyhűtött formában is kaphatók. A mélyhűtött változat borsófehérjét, repceolajat, fűszereket tartalmaz, míg a friss variáns szójaprotein, napraforgóolaj és fűszerek felhasználásával készül.
A No Meat. Just Hack szójaalapú vegán darált „húsból” számos különféle étel, így bolognai szósz is készíthető.
Kapcsolódó cikkeink
Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >A Globus hipermarketek a helyben készült termékekkel különbözteti meg magát
Jól boldogulnak a német Globus hipermarketek a diszkontok és a…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >