Saját márkás vegán „húspogácsát” és darált „húst” vezetett be az Edeka
A német Edeka „No Meat” márkanéven márciusban új, saját márkás vegán burger pogácsát és darált húst vezetett be. A növényi alapanyagokból készült termékek a húst ízében és állagában egyaránt visszaadják.
A No Meat. Just Burger pogácsák friss és mélyhűtött formában is kaphatók. A mélyhűtött változat borsófehérjét, repceolajat, fűszereket tartalmaz, míg a friss variáns szójaprotein, napraforgóolaj és fűszerek felhasználásával készül.
A No Meat. Just Hack szójaalapú vegán darált „húsból” számos különféle étel, így bolognai szósz is készíthető.
Kapcsolódó cikkeink
Állatjólét terén Németországban az ALDI Süd és a Kaufland jár az élen
Állatjóléti törekvések terén a német élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül az ALDI…
Tovább olvasom >Akvizíciókkal igyekszik piaci pozícóját erősíteni a Kaufland Németországban
Öt Globus hipermarket felvásárlásával növeli vezető szerepét a Kaufland a…
Tovább olvasom >Korlátozza az Edeka kiszolgáló pultjainak nyitva tartási idejét
Hibrid pultokat kíván bevezetni frissáru részlegein a német piacvezető Edeka,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >