Repülőitalok
Sokan kritizálják a repülőgépeken kapott ételek minőségét, amit, meglehet, ha ízlene sem tudnák tökéletesen élvezni a fülledt levegő, kényelmetlen ülés és a repüléssel járó stressz miatt. A holland FlyFit cég pont „gasztronómiai” oldalról megközelítve a problémát próbál segíteni az utasoknak megbirkózni a repülés negatív hatásaival. Egyik, gránátalmából és áfonyából készített, magas antioxidáns és Q4 tartalmú termékcsaládjukat kimondottan az utazási fáradtság leküzdésére fejlesztették ki, de szerepük van a bőr folyadék- és ásványi anyagpótlásában is. A másik, citrusfélékből és trópusi gyümölcsökből készült italcsalád feladata a vérkeringés stimulálása, ami a repüléskor nem ritkán előforduló, súlyos következményekkel járó mélyvénás trombózis elkerülése miatt is rendkívül fontos.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >Komoly turisztikai növekedés előtt áll Budapest, különösen konferenciaturizmus terén
A Budapesti turizmus jövőbeli növekedése kétszámjegyű mértékű lehet, ha a…
Tovább olvasom >9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >