Repülőitalok
Sokan kritizálják a repülőgépeken kapott ételek minőségét, amit, meglehet, ha ízlene sem tudnák tökéletesen élvezni a fülledt levegő, kényelmetlen ülés és a repüléssel járó stressz miatt. A holland FlyFit cég pont „gasztronómiai” oldalról megközelítve a problémát próbál segíteni az utasoknak megbirkózni a repülés negatív hatásaival. Egyik, gránátalmából és áfonyából készített, magas antioxidáns és Q4 tartalmú termékcsaládjukat kimondottan az utazási fáradtság leküzdésére fejlesztették ki, de szerepük van a bőr folyadék- és ásványi anyagpótlásában is. A másik, citrusfélékből és trópusi gyümölcsökből készült italcsalád feladata a vérkeringés stimulálása, ami a repüléskor nem ritkán előforduló, súlyos következményekkel járó mélyvénás trombózis elkerülése miatt is rendkívül fontos.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >