Repülőitalok
Sokan kritizálják a repülőgépeken kapott ételek minőségét, amit, meglehet, ha ízlene sem tudnák tökéletesen élvezni a fülledt levegő, kényelmetlen ülés és a repüléssel járó stressz miatt. A holland FlyFit cég pont „gasztronómiai” oldalról megközelítve a problémát próbál segíteni az utasoknak megbirkózni a repülés negatív hatásaival. Egyik, gránátalmából és áfonyából készített, magas antioxidáns és Q4 tartalmú termékcsaládjukat kimondottan az utazási fáradtság leküzdésére fejlesztették ki, de szerepük van a bőr folyadék- és ásványi anyagpótlásában is. A másik, citrusfélékből és trópusi gyümölcsökből készült italcsalád feladata a vérkeringés stimulálása, ami a repüléskor nem ritkán előforduló, súlyos következményekkel járó mélyvénás trombózis elkerülése miatt is rendkívül fontos.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >