Répacukor helyett maltitol a Bonbonetti csokijaiban
A Bonbonetti Kft. két táblás csokoládét gyárt az Update-program részére. Jelenleg egy klasszikus tejcsokoládé, valamint egy epres-joghurtos ízű csokoládé van a kínálatukban. A termékek különlegessége, hogy répacukor helyett maltitolt tartalmaznak. A táblás termékek mellett szezonálisan a közkedvelt zselés szaloncukorból is gyártanak egy energiacsökkentett verziót. A termékeket a házon belüli innovációs csapat fejlesztette ki és tesztelte, tájékoztat Rédey Iván marketingvezető. A Bonbonetti az értékesítési adatokat üzleti titokként kezeli, de úgy tűnik, megtalálták az utat, az egyelőre még szűkebb, de folyamatosan bővülő tudatosan táplálkozó vásárlók pénztárcájához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyugdíjas-utalványok: minden lánc másképp csábítja a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rendkívüli roham az Aldinál: már az első napon 290 ezer ruhát vittek haza a vásárlók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >TikTok-láz Budapesten: sorban állnak a fiatalok a QQ Express ázsiai boltjaiért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >