Répacukor helyett maltitol a Bonbonetti csokijaiban
A Bonbonetti Kft. két táblás csokoládét gyárt az Update-program részére. Jelenleg egy klasszikus tejcsokoládé, valamint egy epres-joghurtos ízű csokoládé van a kínálatukban. A termékek különlegessége, hogy répacukor helyett maltitolt tartalmaznak. A táblás termékek mellett szezonálisan a közkedvelt zselés szaloncukorból is gyártanak egy energiacsökkentett verziót. A termékeket a házon belüli innovációs csapat fejlesztette ki és tesztelte, tájékoztat Rédey Iván marketingvezető. A Bonbonetti az értékesítési adatokat üzleti titokként kezeli, de úgy tűnik, megtalálták az utat, az egyelőre még szűkebb, de folyamatosan bővülő tudatosan táplálkozó vásárlók pénztárcájához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szegeden nyílt meg az ország első hibrid okosboltja
Szegeden nyílt meg csütörtökön az ország első hibrid okosboltja, a…
Tovább olvasom >Így fékezné meg ez EU a Temut
Az Európai Bizottság új javaslata szerint 2025-től 2 eurós kezelési…
Tovább olvasom >Megnyitott Buda legnagyobb Nike üzlete az Allee-ban
Ünnepélyes szalagátvágással nyitott meg Buda legnagyobb Nike üzlete az Allee-ban.…
Tovább olvasom >