Répacukor helyett maltitol a Bonbonetti csokijaiban
A Bonbonetti Kft. két táblás csokoládét gyárt az Update-program részére. Jelenleg egy klasszikus tejcsokoládé, valamint egy epres-joghurtos ízű csokoládé van a kínálatukban. A termékek különlegessége, hogy répacukor helyett maltitolt tartalmaznak. A táblás termékek mellett szezonálisan a közkedvelt zselés szaloncukorból is gyártanak egy energiacsökkentett verziót. A termékeket a házon belüli innovációs csapat fejlesztette ki és tesztelte, tájékoztat Rédey Iván marketingvezető. A Bonbonetti az értékesítési adatokat üzleti titokként kezeli, de úgy tűnik, megtalálták az utat, az egyelőre még szűkebb, de folyamatosan bővülő tudatosan táplálkozó vásárlók pénztárcájához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Elnyerte a Best Managed Companies minősítést a Vajda-Papír
Elnyerte a Best Managed Comapanies (Kiválóan Vezetett Vállalatok) minősítést Magyarország…
Tovább olvasom >Eke Angéla Alvószínháza egy estére az IKEA-ba költözött
Az IKEA új kampányának részeként egy különleges színházi élmény várta…
Tovább olvasom >Kávévilágnapi érdekességek, amiket nem tudtál a McCaféról
A McCafé az elmúlt 21 évben honosodott meg a magyar…
Tovább olvasom >