Répacukor helyett maltitol a Bonbonetti csokijaiban
A Bonbonetti Kft. két táblás csokoládét gyárt az Update-program részére. Jelenleg egy klasszikus tejcsokoládé, valamint egy epres-joghurtos ízű csokoládé van a kínálatukban. A termékek különlegessége, hogy répacukor helyett maltitolt tartalmaznak. A táblás termékek mellett szezonálisan a közkedvelt zselés szaloncukorból is gyártanak egy energiacsökkentett verziót. A termékeket a házon belüli innovációs csapat fejlesztette ki és tesztelte, tájékoztat Rédey Iván marketingvezető. A Bonbonetti az értékesítési adatokat üzleti titokként kezeli, de úgy tűnik, megtalálták az utat, az egyelőre még szűkebb, de folyamatosan bővülő tudatosan táplálkozó vásárlók pénztárcájához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Országos kutatás: kiderült, hogy erre vágynak a magyar anyák
Egy anyák napja apropójából készült országos reprezentatív kutatás szerint tízből…
Tovább olvasom >Visit Hungary: mintegy hétszázezren pihentek Magyarországon a tavaszi szünetben
Húsvét után sem enyhült az utazási kedv, így az áprilisi…
Tovább olvasom >Hatezren vettek részt az Etesd az Eszed program Fenntarthatósági Kihívásában
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért és az…
Tovább olvasom >