F&B innovációk a magyar realitásban
A Siemens Zrt. és a Trade magazin közös rendezvénye
Önt is várjuk következő üzleti eseményünkre, amelyen az élelmiszer vertikum innovációs irányainak áttekintésére és a hozzájuk kapcsolódó technológia fejlesztési lehetőségek bemutatására kerül sor meghívott vendégelőadókkal és a Siemens Zrt. szakértőinek bevonásával.
Időpont: 2023. november. 8., szerda, 9:00-14:00
Helyszín: A Siemens Zrt. székháza, Budapest, XIV. kerület, Gizella út 51-57., Budapest tárgyaló
Az eseményen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött!
Az esemény programja:
Az előadások az előadó nevére kattintva érhetőek el!
08:30-09:00 Regisztráció, reggeli frissítő
09:00-09:05 Köszöntő
09:05-09:25 Noszek Péter, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatójának előadása: Nestlé innovációk és piaci kihívások
09:25-09:45 Tóth László, a Master Good általános élelmiszeripari és termelési igazgatója: Digitalizáció, AI, fenntarthatóság vs. hazai gyártási aktualitások – merre tart a piac?
09:45-10:05 Vörös Attila, a FÉSZ (Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatója: Kihívások és lehetséges megoldások az élelmiszeriparban
10:05-10:25 Frissítő szünet
10:25-11:25 Előadói kerekasztal: élelmiszeripari várakozások, kihívások és innovációs fejlesztési irányok a jövőben
A kerekasztalban részt vesznek a korábbi előadók, moderál Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője
11:25-11:45 Frissítő szünet
11:45-12:45 Siemens szakmai előadások
11:45-12:00 Boros Péter, a Siemens Zrt. értékesítő specialistája: Intralogisztikai újdonságok az élelmiszeripar szolgálatában
12:00-12:15 Dr. Szabó Gergely Gábor, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda szabályozási ügyekért felelős vezető ügyvédje és Brechler Attila, a Siemens Zrt. szakértője: Kiberbiztonság – a NIS2 megfelelés
12:15-12:30 Simon András, a Siemens Zrt. ipari energiahatékonysági és fenntarthatósági szakértője: Megoldások az energiamérésre és a termékek karbonlábnyomának kiszámítására
12:30-12:45 Szakos Péter, a Siemens Zrt. élelmiszeripari felelőse: Élelmiszeripari folyamatmenedzsment felsőfokon
12:45-13:00 Zárszó
13:00-14:00 Ebéd, networking
Az eseményen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött! Egy cégtől maximum 2 fő jelentkezhet!
Jelentkezési határidő 2023. október 30-ig, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével!