Régi és új irányok
Békési Pálinkafőzde idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját. Hazánk egyik legnagyobb hazai kereskedelmi főzdéje a jubileumra, bővítve a prémium termékcsaládot, piacra dobta a Békési Barackpálinkát, amely illatában hordozza az érett, zamatos sárgabarackban fellelhető citrusosságot, frissességet, ízében pedig nagymamáink baracklekvárja köszön vissza. A prémium termékcsalád 3. tagja a tizenkét évig érlelt Békési Single Barrel Whisky, amelyet 12 év érlelést követően hordónként palackoznak, a címkén feltüntetve a hordó sorszámát. Az elmúlt években két újabb kísérlet is indult a Békési Manufaktúra érlelőpincéjében: az egyik során az italt tokaji aszús, míg a másikban olyan barrique hordókban nemesítik, amelyeket korábban az egyik neves ír whiskey-üzem használt érlelésre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >