Punto Gelato
Az üzemeltetők nemcsak gépek és bútorok importjával, de cukrászdák, bárok tervezésével, berendezésével, valamint itáliai tradicionális sütemények behozatalával is foglalkoznak, és a cég változatos tevékenységéből adódó minden lehetséges szinergiát kihasznál.Az újbudai üzlet „mintaberendezését” az olasz gyártók katalógusából állították össze: színes, hangulatos, 21. századi. A gombóconként 180 forintért kínált 18-20-féle fagylaltot helyben főzik, a látványos, kreatív süteményeket (190–420 Ft) egy üzleti partner profi cukrásza készíti – kizárólag ide és egy reptéri vendéglátóhelyre.
A környék lakóparkjának lakóit és a közelben dolgozókat tramezzini szendvicsek és Caffé Vergnano kávék is várják. A nagy választékban kapható, népszerű olasz szárazsütemények egyúttal stílusos dekorációként is szolgálnak a helyiség egyik falán. A szezon után a hagyományos fagylaltokat azok félfagyasztott, poharas változatai váltják fel.
A tulajdonosok annyira bíznak a sikerben, hogy már tervezik egy újabb budapesti belvárosi, valamint egy tatabányai cukrászda kialakítását is.
Budapest XI., Soproni út 22.
Tervező: Elek János
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >