Punto Gelato
Az üzemeltetők nemcsak gépek és bútorok importjával, de cukrászdák, bárok tervezésével, berendezésével, valamint itáliai tradicionális sütemények behozatalával is foglalkoznak, és a cég változatos tevékenységéből adódó minden lehetséges szinergiát kihasznál.Az újbudai üzlet „mintaberendezését” az olasz gyártók katalógusából állították össze: színes, hangulatos, 21. századi. A gombóconként 180 forintért kínált 18-20-féle fagylaltot helyben főzik, a látványos, kreatív süteményeket (190–420 Ft) egy üzleti partner profi cukrásza készíti – kizárólag ide és egy reptéri vendéglátóhelyre.
A környék lakóparkjának lakóit és a közelben dolgozókat tramezzini szendvicsek és Caffé Vergnano kávék is várják. A nagy választékban kapható, népszerű olasz szárazsütemények egyúttal stílusos dekorációként is szolgálnak a helyiség egyik falán. A szezon után a hagyományos fagylaltokat azok félfagyasztott, poharas változatai váltják fel.
A tulajdonosok annyira bíznak a sikerben, hogy már tervezik egy újabb budapesti belvárosi, valamint egy tatabányai cukrászda kialakítását is.
Budapest XI., Soproni út 22.
Tervező: Elek János
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >