Prémium italok a McDonald’sben
A McDonald’s júliustól fokozatosan bezárja prémium italokra fókuszáló spinoffját, a CosMc’s-t, amely mindössze 18 hónapig működött kísérleti formátumban. A márka célja új italok és ízkombinációk gyors tesztelése volt kis alapterületű egységekben, anélkül, hogy a fő McDonald’s éttermek működését zavarta volna.
A cikk a Trade magazin 2025/8-9. lapszámában olvasható.
A projekt tapasztalatait most a főmárka italstratégiájába építik be: szeptembertől 500 amerikai étteremben indul nagyszabású italteszt. A kínálat a szénsavas italoktól a cold brew kávékon, frappékon át a frissítőkig terjed, köztük két új refresherrel (Strawberry Watermelon és Popping Tropic). A termékek a CosMc’s kreativitását ötvözik a McDonald’s kényelmi fókuszával, reagálva a Gen Z édes, koffeines és vizuálisan izgalmas italok iránti keresletére.
Az italpiac magas árrése és a fiatal fogyasztók növekvő érdeklődése miatt a lánc ezt a kategóriát kulcsfontosságú növekedési területnek tekinti, és ennek érdekében külön fejlesztőcsapatokat hozott létre a menüinnováció felgyorsítására.
Kapcsolódó cikkeink
GLS az innováció élvonalában
A GLS Hungary az elmúlt években látványos fejlesztésekkel formálta újra…
Tovább olvasom >Nem a méret számít, hanem a partnerség – A Dunapacknál a kis ügyfelekre is nagy figyelem jut
Interjú Szőnyi Zoltánnal, a Dunapack Packaging értékesítési igazgatójával A csomagolóiparban…
Tovább olvasom >Gyorsabban, zöldebben, okosabban – Ez ma az FMCG-szállítmányozás minimuma
Infláció, sofőrhiány, szigorodó szabályozás és zöld elvárások – ezek egyszerre…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az olasz idegenforgalomban dolgozók eltérően értékelik a nyári szezon eredményeit
Olaszország idegenforgalma kiválóan szerepelt a turizmusért felelős miniszter, Daniela Santanche…
Tovább olvasom >A New Level Empire és a Fish! is fellép a hétvégi Balatonfüredi Borheteken
A New Level Empire és a Fish! is fellép mások…
Tovább olvasom >A világ leszórakoztatóbb szigetei – A nap képe
Az utolsó igazi nyaralós napokban – talán utoljára – még…
Tovább olvasom >