Készülődés az ünnepekre – portói az ALDI-ban
A portugálok kedvencét, a borpárlattal gazdagított, mély színű vörösbor cuvée-t leggyakrabban az étkezés végén, a desszertek mellé szokás kínálni, de steakek, intenzívebb ízvilágú, marhahúsból vagy vadból készített főfogások mellett is megállja a helyét. A Douro völgyében termő szőlőből készített, évekig fahordókban érlelt, magas alkoholtartalmú borkülönlegesség azonban nemcsak húsokhoz és desszertekhez kínálható, hanem önmagában, hűtve és jégre töltve is kitűnő. Az ALDI-ban november 21-től kapható a PORTO VALDOURO TAWNY PORT, a készlet erejéig.
Kapcsolódó cikkeink
Vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal az Aldi piacelsőségi állításait
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított az Aldi Magyarország…
Tovább olvasom >„Tiéd a mérték!” nyílt levél a felelős borfogyasztásért
Nyílt levelet tett közzé a Magyar Bormarketing Ügynökség, amelynek célja,…
Tovább olvasom >Lengyel nagyvállalat vásárolta fel a legnagyobb moldovai borexportőrt
A lengyel Maspex felvásárolta a legnagyobb moldovai borexportőrt, a Purcari…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elemi erők találkoznak a jubileumi MVM ZENERGIA koncerten a Papp László Budapest Sportarénában
Egyedülálló zenei és vizuális élménnyel várja a művészet kedvelőit a…
Tovább olvasom >Nem a méret számít, hanem a partnerség: a Dunapacknál a kis ügyfelekre is nagy figyelem jut
Interjú Szőnyi Zoltánnal, a Dunapack Packaging értékesítési igazgatójával A csomagolóiparban…
Tovább olvasom >Kik festik a jövő otthonait?
Miközben a lakásfelújítási hullám új lendületet ad az építőiparnak, csendben…
Tovább olvasom >