Piszkei Öko Kft: siker a győri XI. Euroregionális Kenyérfesztiválon
Június 30-án került megrendezésre a XI. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a Magyar Pékszövetséggel együttműködve rendezett. A rendezvényt a győri Veres Péter Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban szervezték.
Mint minden évben a rendezők előzetesen termékversenyt hirdettek kenyér, péksütemény és díszmunka kategóriában.
Az idei esztendőben a kenyér és a péksütemény kategóriába is beneveztünk. Kenyér kategóriában bio zabpelyhes tönkölybúzakenyerünk az első díjat kapta. Ez különösen nagy eredmény számunkra, mert az általunk készített biokenyér kommersz kenyerekkel versenyzett.
A Piszkei Öko Kft. pedig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóságának különdíját nyerte el.
Nagy örömünkre ismét értékes díjakat sikerült megszereznünk. A megszerzett elismerés erőt ad nekünk ahhoz, hogy továbbra is az Ön egészségéért végezzük mindennapi munkánkat.
A díjnyertes biokenyér hamarosan kapható lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >