PICK Friss hús – prémium szortiment
A PICK Friss húsokat a Bonafarm Csoport stratégiai partnere, az MCS Vágóhíd Zrt. gyártja. A Bonafarm Csoport sertéságazatával közös fejlesztések eredményeként a „PICK Friss hús” logóval ellátott, magas hozzáadott értékkel rendelkező húsok egyedülálló előnnyel rendelkeznek a hazai piacon. Ezt a teljes élettartam alatt kizárólag GMO-mentes takarmány felhasználása, a felelős antibiotikumhasználat és a magasabb állatjóléti körülmények együttese adja. A 19 termékből álló termékcsalád 12 terméke védőgázas, 7 terméke pedig skin pack csomagolásban érhető el. Kényelmi kiszerelésekben kaphatóak, melyek jellemzően 500 grammosak. Megtalálhatóak köztük szeletelt és kockázott termékek, illetve darált hús is.
Bevezetés hónapja: 2018. december
Bevezetési kedvezmények és támogatások: szaksajtóhirdetések, print és online megjelenések, in-store aktivitások, POS, sajtóesemények, edukáló anyagok, online fókuszú kommunikáció
Kapcsolatfelvétel: MCS Vágóhíd Zrt. Vevőszolgálat T.: 06-62-567-038;
e-mail: pk-husrendeles@pickszeged.bonafarm.hu; web: www.mcs.hu/premium
Kapcsolódó cikkeink
Milyen kincset keres Kempf Zozó, Pintér Ada, Trill Beatrix és Turai Barna a Börzsönyben? – Indul a KalandKör!
Egy vaskos regény, csúzli, netán egy tollasütő? Vajon milyen hasznát…
Tovább olvasom >IDEAAL™: Versenyképes fehérjekészítmény hazai szereplőktől
Egy közös kutatásfejlesztési projekt, három szereplő, egy egyedülálló tejfehérje-készítmény –…
Tovább olvasom >Nemzetközi áttörés a chocoMe Atelier életében: a világ élvonalába repítette a magyar bean-to-bar csokoládékat a rangos International Chocolate Awards
Négy ezüst- és három bronzéremmel díjazták a chocoMe Atelier bean-to-bar…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Maggi Magic Asia pirított tészták friss hozzávalókkal
Gyakran elgondolkodsz azon, hogyan dobd fel a kedvenc tésztáidat? Próbáld…
Tovább olvasom >Madar Norbert – a magyar piaci szereplők a Temu árnyékában csak vegetálnak
„Nem szeretem használni az e-kereskedelem kifejezést, sokkal inkább lefedi a…
Tovább olvasom >