PICK Friss hús – prémium szortiment
A PICK Friss húsokat a Bonafarm Csoport stratégiai partnere, az MCS Vágóhíd Zrt. gyártja. A Bonafarm Csoport sertéságazatával közös fejlesztések eredményeként a „PICK Friss hús” logóval ellátott, magas hozzáadott értékkel rendelkező húsok egyedülálló előnnyel rendelkeznek a hazai piacon. Ezt a teljes élettartam alatt kizárólag GMO-mentes takarmány felhasználása, a felelős antibiotikumhasználat és a magasabb állatjóléti körülmények együttese adja. A 19 termékből álló termékcsalád 12 terméke védőgázas, 7 terméke pedig skin pack csomagolásban érhető el. Kényelmi kiszerelésekben kaphatóak, melyek jellemzően 500 grammosak. Megtalálhatóak köztük szeletelt és kockázott termékek, illetve darált hús is.
Bevezetés hónapja: 2018. december
Bevezetési kedvezmények és támogatások: szaksajtóhirdetések, print és online megjelenések, in-store aktivitások, POS, sajtóesemények, edukáló anyagok, online fókuszú kommunikáció
Kapcsolatfelvétel: MCS Vágóhíd Zrt. Vevőszolgálat T.: 06-62-567-038;
e-mail: pk-husrendeles@pickszeged.bonafarm.hu; web: www.mcs.hu/premium
Kapcsolódó cikkeink
A XXII. Business Golf Championship idén is sokakat vonzott
Idén huszonkettedik születésnapjához érkezett a Business Golf Championship június közepén, Bükfürdőn,…
Tovább olvasom >Most invesztálni kell a szalámimárkákba
Idén már nem nőtt a szalámik átlagára, és az eladások…
Tovább olvasom >Új intézkedéssel csökkenti az élelmiszerpazarlást a svájci Coop
A Coop Switzerland a friss hús kategóriában az élelmiszer-pazarlás megelőzésére…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Átfogó átalakításokkal próbálja újraéleszteni a Starbucksot Brian Niccol vezérigazgató
A Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol, átfogó reformokat tervez bevezetni…
Tovább olvasom >A tanulás fontosabb lett a karriernél
Nagyot fordult a világ a munkahelyeken. Ma már nem csak…
Tovább olvasom >Gyenge negyedéves eredmények miatt kihívásokkal néz szembe az Anheuser-Busch InBev és a Carlsberg
A világ vezető sörgyártói, az Anheuser-Busch InBev (AB InBev) és…
Tovább olvasom >