Piacon a Soproni 0.0% Maxx
A hagyományos gyártástechnológiák határait átlépve készült el az alkoholmentes sörök legújabb generációjába tartozó Soproni 0.0% Maxx.
„Az új termék titka a különleges gyártási folyamatban és az olyan alapanyagokban rejlik, mint például a búzamaláta, amely a kellemesen keserédes, kicsit búzasörre emlékeztető ízért felel” – árulta el Szabó Árpád, a Soproni sörfőző mestere. „A Soproni 0.0% Maxx esetében – a többi alkoholmentes sörrel ellentétben – az erjesztés során az alkoholos erjedés nem indul el, így azt később nem kell kivonni a sörből. Az új Soproni 0.0% Maxx így nem csupán egy alkoholmentes sör a sok közül, hanem valódi sör alkohol nélkül.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Százezrével vásároljuk a speciális élelmiszereket
Intelligens keresőt vezet be a Kifli.hu a speciális étrendet követők…
Tovább olvasom >12 358 rászoruló lakhat jól a Tesco és vásárlói által két nap alatt gyűjtött élelmiszerekből
A tavalyi mennyiséghez képest 100 tonnával több adomány érkezett a…
Tovább olvasom >„Mancs a bajban!” – tízezrek fogtak össze a menhelyi állatokért
Sikerrel zárult a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány…
Tovább olvasom >