Piacon a Soproni 0.0% Maxx
A hagyományos gyártástechnológiák határait átlépve készült el az alkoholmentes sörök legújabb generációjába tartozó Soproni 0.0% Maxx.
„Az új termék titka a különleges gyártási folyamatban és az olyan alapanyagokban rejlik, mint például a búzamaláta, amely a kellemesen keserédes, kicsit búzasörre emlékeztető ízért felel” – árulta el Szabó Árpád, a Soproni sörfőző mestere. „A Soproni 0.0% Maxx esetében – a többi alkoholmentes sörrel ellentétben – az erjesztés során az alkoholos erjedés nem indul el, így azt később nem kell kivonni a sörből. Az új Soproni 0.0% Maxx így nem csupán egy alkoholmentes sör a sok közül, hanem valódi sör alkohol nélkül.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >