Pasta wraps
Az utóbbi években sok gyors- és fast casual étteremlánc gazdagította kínálatát wraps-szel, többnyire nemcsak a menü globalizálása kedvéért, hanem mert ezt az ételtípust viszonylag egyszerűen lehet összefüggésbe hozni a könnyű, egészséges étkezéssel. A Fazoli’s szakított a sztereotípiákkal, náluk a wrap-be tésztaféléket töltöttek. Ha csak az összetekert „hordozó” felhasználhatósága oldaláról néznénk az ötletet, azt mondhatnánk, az amerikaiak már nem tudnak mit kitalálni, kínjukban jutnak eszükbe ilyen párosítások. Ám ha belegondolunk, a tésztaételek to-go változata eddig mindig csak a műanyag és papírdobozokról, tányérokról szólt – ez most valami új! És ha el tudjuk fogadni az olvasóinknak a közelmúltban bemutatott Konopizza és a Sushi to-go intézményét, könnyű lesz megbarátkoznunk a Pasta wrarps-szel is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >