Paradicsom, vodka, tészta – A nap képe
Vodkát önteni a paradicsomszószba? Uzhe nie modna – mondaná az orosz (azaz: már nem divat), pedig úgy látszik, de! Az olaszoknál például egyre inkább jön vissza a divatba, és feltehetően nemcsak náluk, annyira, hogy az Absolut vodka szövetkezett a Heinz-cel vodkás paradicsomszószok „kitermékfejlesztésére”. Az eredménynek csak a kommunikációját van szerencsénk ismerni, az viszont minden didaktikussága mellett is szuper!
Kapcsolódó cikkeink
Az év jó híre – A nap képe
Jó hír, legalábbis minden, a vendéglátásban közvetve vagy közvetve érintett…
Tovább olvasom >A ketchup a hűtőbe vagy a kamrába kerüljön? A Heinz lezárta a vitát
A régi kérdés, hogy a ketchupot felbontás után a hűtőben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában
Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában – közölte…
Tovább olvasom >