Paradicsom, vodka, tészta – A nap képe
Vodkát önteni a paradicsomszószba? Uzhe nie modna – mondaná az orosz (azaz: már nem divat), pedig úgy látszik, de! Az olaszoknál például egyre inkább jön vissza a divatba, és feltehetően nemcsak náluk, annyira, hogy az Absolut vodka szövetkezett a Heinz-cel vodkás paradicsomszószok „kitermékfejlesztésére”. Az eredménynek csak a kommunikációját van szerencsénk ismerni, az viszont minden didaktikussága mellett is szuper!
Kapcsolódó cikkeink
Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >Javíts meg! – A nap képe
Bármelyik élelmiszerüzletben előfordulhat, hogy a bevásárlókocsit kerekei másfelé vinnék, mint…
Tovább olvasom >A zöldség-gyümölcs részleg dekadenciája – A nap képe
Avokádófrissesség-ellenőrzés egy belga szupermarkerben.
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >